Član
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poruka
- 164
meni nije jasno bas najbolje sta je okultizam ali ja uopste nisam na strani astrologije i vradzbina, cak sta vise meni je to glupo i nema mi nikakvog smisla!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li bajanje straha, cmicka na telu, bajanje protiv uroka itd vidis kao okultizam ili ne?
Astrologija je zabranjena u onom momentu kada su se ljudi poistovetili sa informacijama i sopstvenim projekcijama mogućih situacija i prestali da se posvećuju Bogu i sadašnjem trenutku.
Ovo je bilo moje mišljenje i moj stav.
ova rečenica je u stvari:da se ljudi ne bi oslanjali na sudbinu, raspored zvezda na nebu, vec samo na Boga i Njegovo Providjenje.
Astrologija je zabranjena u onom momentu kada su se ljudi poistovetili sa informacijama i sopstvenim projekcijama mogućih situacija i prestali da se posvećuju Bogu i sadašnjem trenutku.
A astrologija coveka ogranicava na aspekte medju zvezdama
opravdavajuci njegovo istrajavanje u grehu
Jer hriscanstvo daje coveku mogucnost da se pokaje i izmeni svoj zivot korenito - da neko ko je bio veliki gresnik, postane ne samo pravednik, vec svetitelj
Prvobitno napisao CRAZYandLAZY
Bradavice možeš da ukloniš, prirodnim lekovima ili hiruškom intervencijom ali se ljudi opredeljuju za bajanje... Zašto jer idu linijom manjeg otpora, da reše problem "preko noći" ne razmišljajući da li rešenjem jednog problema otvaraju drugi...
za prirodni lek treba vreme i disciplinovanost hiruški je bolno i pri intervenciji i nakon intervencije...
Što se proricanja tiče, isti slučaj, umesto spoznaje samog sebe, kraći put da ti neko drugi kaže šta da menjaš, a pritom zanemaruješ da li te taj pogrešno usmerava, da li ti dobro shvataš šta treba da menjaš, da li ti je prećutano nešto..."Brigo moja pređi na drugoga"...
Bajanje protiv/za strah, ljubav, ...,je opet linija manjeg otpora,sa željom da rešiš fokusiranu stvar a ne gledaš šta drugo narušavaš takvim činom...i koliko će da te "košta"...
Moje misljenje je da to sve ima i pozitivnu stranu. Samo je pitanje ko kako gleda na to i ko i za sta to koristi
Kako može da bude korisno, recimo, bajanje za ljubav? Ja nekog neću i ne volim ga, možda ga čak i mrzim (što baš nije hrišćanski ali se dešava...)a on ode kod vračare da mi "ubaje" ljubav prema njemu!
To je ZLO, zločin čak. Gde je tu moja slobodna volja? Kako taj neko može da živi sa saznanjem da ga je partner prezirao, možda čak i mrzeo, a onda je neka "dobra baba vračara" sve popravila i sad ga "ljubljena opet voli".
Horor!
Ma, ne brini se, Kalimerko. Kada u tebi bukne istinska ljubav, nema te babe gatare, crvenog konca, suvih šišmišovih krila, žabljih bataka..., koji će moći tu ljubav ugasiti! Znam to iz ličnog iskustva, vjeruj mi.