Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Pre bi se reklo da na tu novcanicu treba staviti nekog od Pravoslavnih ili pak Rimokatolickih zvanicnika, jer njima je Bog novac.
Drago mi je da su mojim dolaskom pokazali svoje pravo lice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pre bi se reklo da na tu novcanicu treba staviti nekog od Pravoslavnih ili pak Rimokatolickih zvanicnika, jer njima je Bog novac.
Drago mi je da su mojim dolaskom pokazali svoje pravo lice.
Evo imitiram tebe
Užasne slike na ulicama Uruapana
Zaista užasne slike. Koliko li su užasne slike komadanja nerođene djece koja se obavljaju u adventističkim bolnicama. Podaci kažu da su na taj način adventisti pobili crnaca više nego Ku klux klan.
Tebi je očito Bog oduzeo pamet , kad se veseliš tuđim mukamaAko ste mislili da je ovo ISIL, onda ste se zeznuli, ovo je Meksiko. Od ISILA udaljeni hiljadama km, ali veoma blizu u umu.
![]()
Užasne slike na ulicama Uruapana
Tebi je očito Bog oduzeo pamet , kad se veseliš tuđim mukama
Dan sjećanja na bebe izgubljene tijekom trudnoće i neposredno nakon porodaZaista užasne slike. Koliko li su užasne slike komadanja nerođene djece koja se obavljaju u adventističkim bolnicama. Podaci kažu da su na taj način adventisti pobili crnaca više nego Ku klux klan.
Tebi je očito Bog oduzeo pamet , kad se veseliš tuđim mukama