Šta je novo?
Učlanjen(a)
10.02.2014
Poruka
216
Ograde

Ograde
spadaju u aluminijumske sisteme i postoje dva tipa ograde tipa inox i staklene ograde.

Sistem inox ograda izrađuje se od aluminijumskih profila grčkog proizvođača ALUMINCO sistem F50 Railing System koji je baziran na izuzetno jednostavnom dizajnu i konstruktivnom konceptu: sistem eloksiranih ili elektrostatički plastificiranih profila, koji su povezani konektorima za potpunu i diskretnu sigurnost. F50 inox-type je pametan i veoma raznovrsan system, pogodan za unutrašnju i spoljašnju primenu. Dostupan u tri osnovne linije ACCORD, HORIZON I VERTIKAL, obezbeđujući širok spektar cevstih profila i pribora, pogodnih za balkone i stepeništa.

2-Collage.jpg


Staklene ograde se takođe izrađuju od aluminijumskih profila kao nosača grčkog proizvođača ALUMINCO sistem Crystalline. Crystalline je idealan za primenu na balkonima i stepeništima sa visokim arhitektonskm zahtevima. Nudi impresivan estetski I funkcionalni rezultat bez vizuelnog ograničenja. Ne zahteva nikakvo održavanje a lako se čisti. Crystal Line system je dostupan u 3 osnovna tipa (nadgradni, ugradni i čeoni) u više varijanti. Može se postaviti na zvršni pod ili na parapet koristeći staklo od 16 ili 20mm debljine (laminatna višeslojna, sigurnosna) u kombinaciji sa 4 različita aluminijumska rukohvata. Okrugli ᴓ50mm, ovalni 76mm sa kanalom za staklo i 2 sa spoljnom podrškom za ᴓ50 ogradu.

3-Collage.jpg
 
Učlanjen(a)
21.07.2017
Poruka
3
Vrlo mi lepo izgledaju ove staklene ograde samo me zanima da li su one isključivo za unutrašnjost objekta ili mogu i napolje da se postave. Posto znam da je PVC stolarija izuzetno otporna bilo bi extra da je i stako otporno.
 
Top