Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
predpostavljam da su delovi obelezeni sa 001,002......kreni sa raspakivanjem dela obelezenog sa 001 i automatski ce se i sve ostalo sloziti predpostavljam u neku sliku (iso ili neka druga koju montiras u neki virtualini drajv i pokrenes ili ce se nakon montiranja sama pokrenuti instalacija)preko rar - ok, ali kako? Failovi se zavrsavaju na brojeve. koji redom , sta?
verovatno zavisi od izvorne datoteke (daj sliku da vidimo sta je u pitanju), ja sam malo cas extraktovao igricu podeljenu na ovaj nacin (ekstenzija je 001,002) sa win rarom, ali vratimo se problemu , moguce je da je instalacija ili arhiva podeljena programom HJ split , znaci skini program free je odaberi opciju JOIN(pridruzi) odaberes ulazni fajl 001 i izlaz po svom nahodjenju evo ti linkAko su obelezeni sa oo1,oo2 itd win rar ( barem meni ) to ne moze da odradi.Imam negde alat koji to otvara na nacin kako je djolekonak opisao ali me mrzi da trazim,proguglaj i naci ces,tako sam i ja nasao.Ako ne uradis nista javi pa cu naci.Poz
HJ split