ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.331
U Office 2007 gornji meni se po defaultu dosta razlikuje od verzije 2003.Nastaje problem kod korisnika koji su navikl na klasican stari meni i moraju se prilagodjavati novom.Zato jednostavno mugu instalirati mali alat koji ce u Office 2007 postaviti standardni klasicni gornji meni kao naprimer u 2003 verziji.Alat imate na adresi.......

:sifra:
POsle instalacije dobice ovakav stari meni.........
Takodje mozete promeniti i temu u recimo wordu,zameniti nezaobilaznu Office plavu boju u crnu ili recimo srebrnu.U gornjem meniju kliknite na Tools a zatim i u padajucem meniju na Word Options....broj 1
Zatim odite na karticu Popular u novom prozoru......broj 2,u padajucem meniju pored Color Sheme kliknite na temu koju zelite........broj 3 a zatim sve to i potvrdite na OK......broj 4
Dobicete novu temu.........

Kod:
http://www.sendspace.com/file/sj4hen
:sifra:
Kod:
ldomancic
POsle instalacije dobice ovakav stari meni.........

Takodje mozete promeniti i temu u recimo wordu,zameniti nezaobilaznu Office plavu boju u crnu ili recimo srebrnu.U gornjem meniju kliknite na Tools a zatim i u padajucem meniju na Word Options....broj 1

Zatim odite na karticu Popular u novom prozoru......broj 2,u padajucem meniju pored Color Sheme kliknite na temu koju zelite........broj 3 a zatim sve to i potvrdite na OK......broj 4

Dobicete novu temu.........

Poslednja izmena: