Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Zapazila sam da naforumu ima dosta duhovitih osoba, što mi se jako dopada.
Ovu temu sam zamislila tako da napišete neku svoju odvalu-provalu u nekoj situaciji, ili neki smešni događaj, smešnu situaciju koja vam se dogodila, ili ste bili svedok nečeg smešnog svejedno.
Cilj je da se dobro zabavimo.....:haha::haha::lol::lol::monkey::monkey::jester::jester:teaseteasetease
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Odlicno zamisljena tema .sve pohvale .

Ja toliko imam takvih nekih "bisera"da mi dodje da se odvalim samarom po sred face.Da je vrednost tih "bisera" uporedno ista sa onim oridzidzi,finansijski bih zajbala Bil Gejtsa ladno .

Situacija br 1:sedim kod frizera i cekam svoj red ispred neke bakute koja na usima ima OVOLIKO neko plasticno cudo roze boje .Toliko sam se trudila da joj kroz pricu glasno i citko govorim kako bi mi bakica citala sa usana, misleci da ne cuje dobro.Bakuta me je svo vreme gledala kao ludaka koji se dernja iz nepoznatih razloga a ja sam tek kada je ona otisla od frizera saznala da je imala na usima roze plasticne stitnike koji zasticuju predeo oko uha od farbe za kosu!!!Jos sam citavo vreme razmisljala da bakuta opako slabo cuje cim su joj stavili TOLIKI slusni aparat .:lol:
 
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja nemam odvala...ja se ne prosipam uopste...ako neko misli drugacije slobodno neka mi se javi...:lol:
A stvarno sad...ne mogu da se sjetim...kad se sjetim pisacu vam...rezervisite mi bar 4 strane:D
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Odlican ti je naslov teme,evo mog priloga.
Bila sam na svadbi,a kasnije te iste veceri sam trebala da odem na proslavu rodjendana.
Dok sam ceklala u redu da cestitam mladencima vencanje,jel, kako je i red,razmisljala sam o rodjendanskoj zurci.Kada sam dosla na red,da cestitam mladi,pruzila sam ruku i rekla:"Srecan ti rodjendan'! i shvatila sam sta sam rekla tek kada su ostali poceli da se smeju.
I jos jedna.Vodila sam moju bebu(davno bese)kod pedijatra na prvu kontolu,i na pitanje cime kupam bebu,potpuno ozbiljna sam rekla da je kupam domacim sapunom,i jos sam se cudila sto me tako cudno gleda.Domaci-deciji,zivela mala razlika!:)
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Otisla ja u Pet shop da uzmem hranu za macke i razgledam sta imaju. Prilazi prodavacica i pita me da li moze da mi pomogne i sta zelim da kupim. Rekoh joj da mi treba hrana za macke. Da bi nastavila konverzaciju prodavacica me pita sa cime ga hranim. NAsta sam joj ja odgovorila :"Pa ne hranim ga ja, ja mu dam pare pa on ode sam da kupi sta mu se jede". :lol: Prvo me pogledala zblanuto pa je skapirala da se zezam. :lol:
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Situacija br:2

Cekajuci da moju bebu donese roda :D,stalno su me kacila pitanja upucivana od strane raznoraznih dusebriznika a koja su bila u kontekstu "sta ces raditi sa zivotinjama kada dodje beba?".

Uopste nisam zelela da im dopustam da uzivaju u svim tim podmuklim pitanjima jer kao prvo ,sto bi ikoga opterecivalo sta cu ja raditi sa mojih, u ono vreme, 8 pasa i 6 macaka .:beee:
A kao drugo ,uopste ne kapiram zasto bi se oni osecali ili pak bili bolji roditelji od mene ako nemaju nijednu zivotinju,prosto sam nekako njihova pitanja dozivljavala kao pokvarenu opasku kroz licemerno slatkorecivu zabrinutost. yes3
Elem ,moj odgovor je bio sledeci i nakon toga me vise nikada niko nije pitao nista slicno : "zivotinje cu zadrzati jer nemam srca da ih iz toplog kreveta izbacim na ulicu ,a bebu cemo dati u dom ". :dntknw:
 
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
nemam nekih posebnih ODWALA
Pomozite jadnom čoveku.

Eto ja postavila temu a ništa nisam ispričala. Svakodnevno mi se dešavaju razne komične situacije, koje uvek zasmeju moje okruženje.
Evo na primer danas odem u prodavnicu, u glavi imam spisak stvari koje treba da kupim. Između ostalog i prašak za pecivo i vanilin šećer. U nabrajanju sam od prodavačice zatrazila " pet prašaka za vanilin šećer". Svi prisutni kupci su se počeli smejati. Prodavačica me pogledala sa osmehom i upitala "Prašak za pecivo ili vanilin šećer?". Odgovorila sam "I jedno i drugo" Svi smo se slatko smejali.

Pre nekoliko godina bila sam na Slavi kod rođaka, bio je i pop prtisutan sa svojom ženom i detetom. Dete je bilo užasno ružno i klempavo. Usred molitve pre ručka šanula sam društvu u mojoj blizini, (već smo pre toga komentarisali kako je dete ružno) "Ko da se neko našalio sa njim". Prasnuli su u smeh, svi su pogledali u nas, nismo mogli prestati da se smejemo pa smo izašli napolje. Posle me bilo užasno sramota.
I dan danas ovu rečenica upotrebljavaju svi koji me znaju naravno u odgovarajućem kontekstu.
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Upravo mi pade na pamet jedna smesna situacija iz srednjoskolskih dana (davno bese ali sam i dalje sklona slicnim ludorijama :lol: ).
Jednog letargicnog prepodneva na putu ka skoli ,autobusku monotoniju su razbili covek i zena ,koji su jedno petnaest minuta stajali jedno do drugoga a da se nisu uopste primetili.Trenutak u kome su im se susreli sneni pogledi izazvao je glasnu reakciju "Oooooooooo gde si ti !",a na moju skolsku drugaricu i mene je to ostavilo poseban utisak da smo citav dan u skoli kad god su nam se pogledi sreli vikali uzbudjeno "Oooooooo gde si ti "i kidali se od smeha kao dva ludaka koja su preskocila terapiju.No,to i nije toliko smesno koliko situacija na putu ka kuci ,gde smo toliko iznervirale vozaca Gsp-a (sedeli smo tik iza njega) da je jadan covek na sred puta zaustavio bus i rekao "ajde ti sto se srecu danas po stoti put ,mars napolje !" :lol: :lol:

P.s.Ako taj vozac bude ikada procitao ovo ,koristim priliku da mu se izvinim sto smo mu digli pritisak na +300 stepeni .



P --------------WTF iz Dis ????:???:wacko2:???:wacko2:???:

P.s.s U 13:43 ,neobjasnjiva pojava slova "P" ispod posta me je navela da dodam da ja sa time nemam nikakve veze sa vezom a i bez veze !!!Opet neka fatamorgana fata morgana a mozda i fatam organa ..... :lol:
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja imam toliko odvala iz svog muzičkog života da mi je problem sve to i pisati .... Kakvih sve ljudi ovde ima, a situacije su baš škakljive .... Još ću ispasti na kraju sve ono što nisam. Tako da, .... Žalim dame moje, ništa od toga .....
 
Natrag
Top