Odgovor na pismo staro 23 godine konačno stigao FOTO

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.685
Odgovor na pismo staro 23 godine konačno stigao FOTO
Endrju Piotrovski iz Ilionisa kao sedmogodišnjak je preko crkve u koju je išla njegova porodica poslao pismo i poklone drugom detetu. Ovo je jedna lepa priča o ljudima i prijateljstvu.

Izvor: index.hr

36665829_10100477984119735_8194229681537417216_n.jpg

"Ćao, moje ime je Endrju. Nadam se da ti se sviđaju igračke. Imam sedam godina. Volim košarku. Volim da se igram. Ti? Srećan Božić", stajalo je u pismu.

Iako on to tada nije znao, poklone je dobila Kristina Brunjai iz Hrvatske.

A, upravo mu se ona javila na Fejsbuku pre mesec dana.

"Nešto mi se zaista neverovatno dogodilo danas. Dobio sam poruku na Fejsbuku od nekoga koga nisam poznavao, a kako sam oprezan oko tih stvari, planirao sam da obrišem poruku. Međutim, hteo sam da vidim sliku koju su mi poslali jer sam previše prokleto znatiželjan da ne pogledam... Ispostavilo se da sam kao sedmogodišnjak poslao pismo anonimnom detetu sa nekim poklonima, kao deo inicijative crkve u koju su moji roditelji išli. Poklon i pismo dobila je devojčica Kristina iz Hrvatske. Nekako je sačuvala pismo sve ove godine i nedavno me potražila na Fejsbuku. Rekla mi je da je pismo primila tokom rata i da su joj ti darovi i pismo veoma uticali na život, osećala se kao da je nekome stalo", napisao je on na Fejsbuku.

Dodao je i da je upravo ovo dokaz da je potrebno da budemo dobri jedni prema drugima.

"Imamo veći uticaj na druge nego što mislimo. Čak i ako ne saznate šta su uzrokovala naša dobra dela, budite sigurni da su donela nešto drugačije u nečijem životu. I dalje volim košarku, i dalje volim da se igram. Neke stvari se nikad ne menjaju", napisao je.
 
Natrag
Top