Odevni predmeti koji laskaju ženskoj figuri

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Odevni predmeti koji laskaju ženskoj figuri

Ovih pet ključnih komada, svaka bi dama trebala da poseduje u svom ormaru, jer osim što laskaju ženskoj figuri, apsolutni su trendu i možete ih kombinovati s mnogim drugim odevnim komadima.
1.jpg
DUGE SUKNJE S PRINTOM ILI BEZ. Jedan od najvećih ljubitelja dugih suknji je Jessica Alba koja voli sve: i one sa printom podjednako kao i one jednobojne. Ovaj odevni predmet izdužuje figuru i već je nekoliko sezona must-have komad. Možete je nositi u sportskim, svečanim, casual kombinacijama… Mnogi je rado kombinuju sa pojasom i teksas jaknom.

TEKSAS JAKNA. Još jedan odevni predmet koji uspešno vlada iz sezone u sezonu. Klasična teksas jakna je obavezan komad odeće za proleće i leto, u onim trenucima kad je slojevito idealan izbor. Odaberite model koji najbolje odgovara obliku vašeg tela.

ČIPKASTI TOP.
Top od providne čipke još je jedan laskavi komad odeće. Pustite ga da pada preko uskih pantalona ili farmerki ili njime upotpunite slojevitu odevnu kombinaciju. Može proći u casual varijanti, u kombinaciji sa farmerkama ili nešto svečanijim varijantama.


TUNIKA – HALJINA. Isprobajte laganu tuniku – haljinu, sa dugim ili kratkim rukavima koja najbolje pristaje na gole noge. Uz trendi pojas kreirajte drugačiji izgled i dužinu.


BERMUDE SA VISOKIM STRUKOM.
Vreme je da crnu mini suknju zamenite crnim kratkim bermudama. Ženskoj figuri najviše pristaje kroj visokog struka. Ovaj svestrani komad odeće svakako bi svako trebalo da posedujete u ormaru. Crne bermude visokog struka vizualno će izdužiti noge.


Izvor: Ljepota.ba

 
Natrag
Top