Ode nama RapidShare

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Kao sto mozete procitati nece biti uploada fajlova na rapidshare barem ne nas malih uploadera i naseg okruzenja.....
Njihova nova sema izgleda ovako:


rslogo.gif


Вести

2010 |​
Нов производ и цене модела


на

РапидСхаре,флексибилан и ca ниским ценама, као никада пре

June 25, 2010​
Јун 25, 2010
Од 29. јуна 2010, Рапидсхаре се мења својих производа и плаћања модела. У будућности, трошкови за Рапидсхаре налози више неће бити oграничeња у складу са временском периоду, већ да ће бити пет пакета са различитим карактеристикама. Ови пакети ће бити плаћени за новим валута познат као "брзацима". Да би се дати нашим клијентима максималну флексибилност приликом одабира врста паковања, они ће моћи да се пребаците између пакета на дневној бази и самим тим избор могућности које им највише одговарају у том тренутку.
Све претходне Цоллецтор налога ће бити аутоматски конвертовани у Фрее Премиум рачуне 1. јула 2010, чиме је још увек могуће користити Рапидсхаре услуга без накнаде.

Шта је заправо мења: модел цена
.​
РапидСхаре је лансирање нове валуте: Рапидс. То ће омогућити корисницима да разне пакете од 29. јуна, 2010.
Rapids/​
Брзаци могу набавити у следећим корацима:


Унапред уплаћена средства
400 Rapids​
400 Рапидс
€ 4,99​
€ 4,99
1.000 Rapids​
1.000 Рапидс
€ 9,95​
€ 9,95
2.000 Rapids​
2.000 Рапидс
€ 19,90​
€ 19,90
5.000 Rapids​
5.000 Рапидс
€ 49,75​
€ 49,75
20.000 Rapids​
20.000 Рапидс
€ 199,00​
€ 199,00
Многи корисници ће већ брзацима у својим рачунима од самог почетка, као и преостале дане у постојећим Премиум рачуне и неискоришћени саобраћај учешће ће бити аутоматски конвертовани у брзацима. За сваки преостали дана, корисник ће бити додељено 20 брзацима. На пример, ако постоје 10 дана у Премиум налог, корисник ће добити 200 брзацима. Сваки ГБ промета акција ће бити претворена у 5 брзацима.
Било акумулиране Бесплатно и Премиум РапидПоинтс се такође може конвертовати у брзацима до 6. јула, 2010. Све у свему, 5.000 Слободна РапидПоинтс и 5.000 Премиум РапидПоинтс изједначе до 600 брзацима, 50.000 Слободна РапидПоинтс и 50.000 Премиум РапидПоинтс ће дати 6.000 брзацима.
Максимално 50.000 брзацима могу се добити претварањем постојећих РапидПоинтс, промет акција или преосталог времена на Премиум налог.

Шта је заправо мења: модел производа
Ове промене неће променити ништа за фрее кориснике.Власници претходних Цоллецтор рачуна добиће бесплатне Премиум налоге, омогућавајући им да управљају својим отпремљене фајлове у Премиум зони. Преузимање и чување, само су исти као и за претходни Цоллецтор налог.
Корисници који су брзацима могу да бирају од пет типова плаћају пакет.Оно што је посебно у вези ових пакета је у томе што сваки корисник претворити их искључите и да одговарају њиховим потребама од дана до дана. На овај начин, надамо се да понудимо нашим клијентима боље услуге и, изнад свега, много више флексибилности него до сада.

Преглед плаћањa пакетa:
Name​
Име
Price / day​
Цена / дан
Storage​
Складиштење
Traffic / day​
Саобраћај / дан
Filemanagement​
Филеманагемент
Directdownload​
Дирецтдовнлоад
Foldermanagement​
Фолдерманагемент
Verification​
Верификација
Licence Manager​
Лиценца менаџер
Licence Manager+​
Лиценца менаџер +
RapidSmall​
РапидСмалл
4 Rapids​
4 Рапидс
10 GB​
10 ГБ
1 GB​
1 ГБ
x​
к
x​
к



RapidMedium​
РапидМедиум
20 Rapids​
20 Рапидс
50 GB​
50 ГБ
5 GB​
5 ГБ
x​
к
x​
к
x​
к


RapidBig​
РапидБиг
78 Rapids​
78 Рапидс
200 GB​
200 ГБ
20 GB​
20 ГБ
x​
к
x​
к
x​
к
x​
к

RapidSupersize​
РапидСуперсизе
229 Rapids​
229 Рапидс
600 GB​
600 ГБ
60 GB​
60 ГБ
x​
к
x​
к
x​
к
x​
к
x​
к
RapidBusiness​
РапидБусинесс
449 Rapids​
449 Рапидс
1200 GB​
1200 ГБ
120 GB​
120 ГБ
x​
к
x​
к
x​
к
x​
к
x​
к
x​
к

  • РапидСмалл За РапидСмалл пакета, корисници плаћају 4 брзацима дан. Ово им даје 10 ГБ простора и обезбедила дневни обим промета од 1 ГБ. Шта више, они могу искористити управљање датотекама и директно преузимање функције.
  • РапидМедиум Они који се одлуче за РапидМедиум посао добили, у замену за 20 брзацима дана, 50 ГБ простора и обезбедила дневни обим промета од 5 ГБ. Поред управљања датотекама и директни доунлоад, корисници ће моћи да управљају својим подацима у фолдере.
  • РапидБиг Носиоци РапидБиг налози имају приступ до 200 ГБ обезбедио складиштење и промет границу од 20 ГБ. Заједно са другим РапидМедиум функције, у овој верзији корисници ће такође бити у могућности да имају свој рачун верификован. РапидБиг пакет кошта 78 брзацима дан.
  • РапидСуперсизе Са РапидСуперсизе налог, корисници добијају 600 ГБ простора и обезбедила 60 ГБ дневног саобраћаја у замену за 229 брзацима дан. Као додатна могућност, корисници ће имати могућност да продају своје датотеке путем дозволе менаџер.
  • РапидБусинесс Са РапидБусинесс, комерцијалним клијентима корист од буде у могућности да сачувате и дозволите другима приступ још веће количине података на брзацима 449. дан. Поред функције РапидСуперсизе посао, корисници ће имати приступ дозволе менаџер +.
  • .​
    Плус, пословни корисници могу добити циљане понуде на захтев.
Ако корисници оптерећење њихов рачун са брзацима путем плаћања или претварањем РапидПоинтс, саобраћаја и преостало време, они ће се поставити са најмањом пакет (РапидСмалл), уз могућност надоградње у било ком тренутку.
Све карактеристике новог модела ће бити објашњено у детаље, 29. јуна 2010 на рапидсхаре.цом. РапидПоинтс и РапидДонатионс да се више не производе

June 18, 2010​
18. јун 2010
Од 1. јула, 2010 РапидСхаре је РапидПоинтс програму ће бити укинут. Ова одлука од стране компаније представља реакцију на тврдње да је награда награде програма учитавање садржаја који су заштићени ауторским правом.
Ми мислимо да је неопходно предузети овај корак јер не желимо РапидСхаре је да корисници буду изложена таквим неоправдано опште сумње
.​
Наш примарни циљ остаје да корисницима пружи брз, сигуран и поуздан сервис.

Шта ће промене значе за наше кориснике?
Прво, нико неће изгубити бодове који су већ акумулиране.Можете да их откупити до 6. јула, 2010.Молимо Вас, такође имајте на уму да у наредних неколико дана ћемо вам понудити могућност да конвертујете налог Цоллецтор у слободну Премиум рачун и да пренесе своје тачке у овом Премиум налог.
Нажалост, морамо да пoмeнeмo шему РапидДонатион,y Износу од 10.000 евра су прикупљени за свакy организацијy и пројекта који је представљен. Желели бисмо искористити ову прилику да се захвалимо свим донаторима за њихов допринос!
Тренутно се истражује како можемо наставити програм донације у будућности.
Компанија ће наставити да донира у добротворне сврхе, али не као део подстицајних програма. Јасно је да желимо да наставимо награђивања купаца који регрутују нове клијенте
.​
Чим смо развили нову награду програма, ми ћемо, наравно, контакт одмах да пружи више детаља.
Премиум налог ће наставити да постоји после претплата цицле је истекао

May 25, 2010​
Мај 25, 2010
Са тренутним дејством, награда чији рачуни плаћају претплату период је истекао више неће бити аутоматски обрисане. Сада нудимо нашим клијентима могућност да се пребаците плаћа функције и искључивање као и када им је то потребно, без потребе да креирате нови налог сваки пут, као што је то раније био случај. Наравно, кошта само због пада када плаћено модули су резервисана. У супротном, рачун ће и даље бити бесплатан. РапидСхаре важна победа ауторских права у САД

May 20, 2010​
Мај 20, 2010
РапидСхаре АГ је добио важну победу у ауторска права тужбу против њега у САД.
.​
Савршен случај је 10, Инц против РапидСхаре АГ, у Окружни суд Сједињених Држава за округ Јужна Калифорнија (Сан Диего).

Perfect 10​
забаве за одрасле компанија и веома искусни ауторским правима тужилац, који је донео много тужби против разних компанија, укључујући ВИСА, МастерЦард, ЦЦБилл Гоогле, Амазон.цом, и Мицрософт. Савршен 10 остаје у дуготрајној борби са Гоогле, Инц, преко претраживача Гоогле и друге услуге.

Савршен 10 тражили прелиминарни забрана у САД како би се спречило РапидСхаре из хостинга слика које Савршен 10 се наводи да крше Перфецт 10 ауторских права. Савршен 10 покушао да дискредитује РапидСхаре и пословни модел.

18. маја, 2010, суд је одбио да одобри забрану прелиминарни, негирање Савршено 10 захтев. Суд је закључио да Савршена 10 није показала да је вероватно да ће освојити било коју од својих потраживања од РапидСхаре за кршење ауторских права и нелојалну конкуренцију. Суд је напоменуо да Савршен 10 показао недостатак интересовања за самопомоћ мере.Осим кроз своје тужбе, Савршено 10 није идентификовано било скидати линкове на РапидСхаре да би омогућио РапидСхаре је одељење за онемогућити приступ наводно датотеке. Суд је позвао 10 Савршен за рад са РапидСхаре да се обезбеди одговарајућа обавештења која би омогућила РапидСхаре је одељење на адресу Перфецт 10. забринутост.

Christian Schmid,​
оснивач РапидСхаре АГ, рекао је да је "задовољавајуће да је суд одбацио Савршен 10 је предлог и признаје да РапидСхаре не промовише кршење ауторских права је достигнуће за нас да је то дешава у САД Надамо се све. наглашавајући велика разлика између РапидСхаре и других предузећа РапидСхаре. нуди вредне платформу за цлоуд цомпутинг, не промовишу незаконите активности на својој интернет страници, и даје носиоца ауторског права брзу услугу у решавању захтева правилан о кршењу ауторских права који се односе на РапидСхаре корисницима. "

Компаније одељење има једну од најбрже записа за реаговање на стенографирати поднете од стране власника ауторских права, користи хеш филтер блокира уплоад фајлова идентификовани као неовлашћено, па је политика затварања више пута прекрше правила у одговарајућим околностима. Поред тога, РапидСхаре је узет правни поступак против треће стране сајтовa који објављују линкове cа неовлашћениx материјала.

Пхисхинг напад на РапидСхаре купаца

April 12, 2010​
12. април 2010
Непозната лица су тренутно слање хиљада е-маилова које тражите примаоцима да ажурирају своје Рапидсхаре налози "информације за обрачун.
Пошиљаоца адреса оних е-маилова је фалсификат
.​
Поруке не долазе из РапидСхаре, и линк који се налази у поруци води до лажнoг сајтa. Молимо Вас да нe унесете своје податке не рачуна на тој страници!!
.​
Ако сте већ урадили, или ако имате било каквих питања у вези ове теме, молимо Вас да контактирате наш е-маил.

Више информација о РапидСхаре Условима коришћења је на:


Kod:
http://rapidshare.com/news.html
 
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Zato postoji i drugi sajtovi za upload fajlova. Nije rapid jedini.
 
Član
Učlanjen(a)
20.09.2009
Poruka
72
Download sa RapidShare

Ništa mi nije jasno. Na primer, hoću samo da skidam (download) fajlove sa RapidShare-a. Da li tu postoje neka ogranicenja? Ranije se plaćalo vremenski (npr. 6 meseci, godinu dana), a kako se sad računa? Ako neko zna, neka objasni. Ako je upload limitiran, da li je limitiran i download ili može da se skidaju fajlovi kao i pre.
 
Član
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poruka
11
Ovo je tema koja i mene bas zanima
Interesuje me da li je neko dobio nove poene ili bodove
Ja sam na svom Rapidshare Free nalogu imao oko 100 000 free poena i oko 4000 PREMIUM poena
Receno je da ce stare poene konvertovati u nove medjutim ja nigde ne vidim da sam dobio neki novi poen samo vidim da starih vise nema
Zna li neko u cemu je fazon
 
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.369
Ništa mi nije jasno. Na primer, hoću samo da skidam (download) fajlove sa RapidShare-a. Da li tu postoje neka ogranicenja? Ranije se plaćalo vremenski (npr. 6 meseci, godinu dana), a kako se sad računa? Ako neko zna, neka objasni. Ako je upload limitiran, da li je limitiran i download ili može da se skidaju fajlovi kao i pre.

Sad nemas vremenski ograniceno......Samo pomocu Rapids poena............
 
Natrag
Top