Odaberite kaput prema obliku svog tela

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Odaberite kaput prema obliku svog tela

news_15152.jpg

Dani su sve hladniji, a sumnja koja se javlja pri pogledu na stari kaput sve je veća. Da li vas on može grejati još jednu zimu i da li je još uvek u skladu s aktuelnim trendovima?

Ako vaše telo ima oblik peščanog sata, nosite kapute svetlih i upečatljivih boja, koje su usklađene s neutralnim komadima, poput sivih pantalona, jer će ovakva kombinacija učiniti da izgledate više.

Pod pojam "upečatljiv kaput" ubrajaju se i oni sa životinjskim (leopard) uzorkom, upadljivim printovima, pa i jednobojni kaputi, na primer u jarkoplavoj boji.

Ako se možete pohvaliti većim poprsjem, najbolje će vam pristajati širi, udoban kaput, koji je potrebno iskombinovati s nekim uskim pantalonama ako želite da izbegnete "kutija" izgled.

Lepo će vam stajati i oni koji se vezuju u struku, kaputići asimetričnog kroja sakriće vaše obline, a i kaputi s volanima pri samom dnu su
odličan izbor koji će vašem izgledu podariti ravnotežu.

Neke osobe koje imaju kratko telo i duže ekstremitete vole da kupuju
broj veće kapute da bi ispod mogle da imaju više slojeva džempera, koji, u zavisnosti kako su iskombinovani, mogu promeniti izgled tela.

Kaputi s (veštačkim) krznom oko vrata i upečatljivom dugmadi mogu produžiti torzo, a ako su upečatljivo razmaknuti, to vas može dodatno učiniti višim.

Ako ste jako mršavi, i ne možete da se pohvalite velikim grudima i zadnjicom i još uvek stajete u
pantalone
iz srednje škole, strukturiran kaput pomoćiće u prividnom stvaranju oblina.

Kaiš će dati iluziju ženstvenije linije, a beli kaput koji se vezuje u struku dodaće obline na grudima i bokovima.

Izvor: Magazin.net.hr




 
Natrag
Top