Odaberi haljinu po meri

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Odaberi haljinu po meri

Odaberite kroj koji odgovara vašoj figuri i nećete pogrešiti. Jednostavne haljine koje se šire u donjem delu pristaju većini dama. Kraće haljine vizuelno izdužuju siluetu

Y5lYxXF.jpg


Rešili ste da kupite novu, lepršavu letnju haljinu, ali ne znate koji model bi vam najviše odgovarao? To je lako rešiv problem, poručuju stilisti. Jednostavno, odaberite kroj koji odgovara vašoj figuri i nećete pogrešiti. Prilikom kupovine, imajte na umu...

* Najbolji izbor za dame krupnije građe su haljine jakih boja koje prate liniju tela i izdužuju siluetu, sa diskretnim dekolteom.

* Ako ste sitnije građe, birajte modele koji naglašavaju bistu, dužine malo iznad kolena jer, po rečima stilista, kraće haljine vizuelno izdužuju siluetu.

* Ukoliko imate veće grudi, opredelite se za dobro skrojen strukiran model koji će naglasiti vaše "adute".

* Atletski građenim damama stilisti preporučuju modele koji će figuru učiniti ženstvenijom i nežnijom. Dobar izbor bile bi haljine sa bretelama srednje širine ili krojevi sa naborima oko struka koji figuru čine proporcionalnijom.

* Pripadnice lepšeg pola sa zaobljenijom figurom trebalo bi da biraju modele koji ističu ramena, leđa i gornji deo tela.

* I na kraju, dodajmo da jednostavne haljine koje se šire u donjem delu pristaju većini dama.

(Novosti)
 
Natrag
Top