Od seče štikli do fizičkog napada

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Najveći skandali u srpskim rijaliti šou programima


Od seče štikli do fizičkog napada

Izvor: Blic A.B. | 14. 02. 2011. - 00:02h

BEOGRAD - Posle incidenta koji se dogodio u “Parovima” između Grua i Đanija odluka produkcije da će Đani možda biti vraćen dokaz je da je zarad gledanosti sve dozvoljeno. Otuda smo se prisetili najvećih skandala koji su obeležili sve rijalitije, počev od 2006, kada je prikazan prvi “Veliki brat”.
116500_zabrialitipedja_f.jpg


Novinar Aleksandar Sale Jovanović, koji je bio učesnik prve sezone “Farme”, kaže da je sada ravnodušan na stvari koje su se odigrale na imanju u Lisovićima zato što je burna svađa s Majom Nikolić nastala, pre svega, zbog okruženja i stanja psihe.

- Sada sam ravnodušan prema svemu. Da sam opet u sličnoj situaciji, ne bih tako reagovao.

Pored Ere Ojdanića, i Miloš Bojanić je ostao upamćen kao svađalica. On za “Blic” kaže da je uzrok njegovog neprimernog ponašanja bilo to što je bio okružen “zlikovcima”.

- Jedini sam se ja nakon završetka serijala izvinio za ono što sam uradio, za razliku od drugih. Moji postupci su bili takvi zbog okolnosti u kojima sam se našao i loših ljudi - kaže Bojanić.

„Veliki brat VIP”
Peđa D’Boj se skinuo go

Usred pijanke u kući na Košutnjaku muzičar Peđa D’Boj ne samo da je odlučio da se dodatno opusti već se skinuo, uključujući i veš.

„Veliki brat VIP All stars”
Svađa Mace i Mikija zbog cigareta

Maca i Miki su se posvađali oko toga koliko pakli cigareta bi trebalo da naruče ukućani. Pale su teške uvrede, a Miki je zapretio Maci da će ga prebiti.

„Farma 1”
Sale Jovanović odsekao štiklu Maji Nikolić

Pevačica je lupkanjem štiklama izluđivala sve farmere. Jovanović ju je gađao sveskom, a potom joj je odsekao štikle na čizmama.

„Veliki brat VIP 2 i 4”
Era Ojdanić progutao stiropor

Usred svađe sa Skaj Viklerom i Ajs Nigrutinom Era je progutao stiropor, a kasnije je Lepu Lukić nazvao “đavolom”.
 
Natrag
Top