Od 22 sata radovi kod Pančevca

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Od 22 sata radovi kod Pančevca










Izvor:
B92.net








Beograd -- Zbog radova večeras od 22 sata do 4 časa ujutru, biće zatvoren deo Bulevara despota Stefana iza uzlazne rampe na Pančevački most.


images



Sva vozila koja dolaze iz smera centra grada i žele da produže u Višnjičku ulicu u ovom periodu na raskrsnici Bulevara despota Stefana i ulice Mitropolita Petra usmeravaju se na alternativnu trasu: Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića.

Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava biće Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Bulevara despota Stefana.

Zbog radova, biće izmena u javnom prevozu, pa će tako vozila sa linija 16, 23, 32E i 35 na delu od raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke do raskrsnice ulica Mitropolita Petra i Bulevara despota Stefana u oba smera saobraćati trasom: Mije Kovačevića - Dragoslava Srejovicća - Mitropolita Petra.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova, saopštila je Gradska uprava.




 
Natrag
Top