Od 21. septembra jesenja sezona na Beogradskom sajmu

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Od 21. septembra jesenja sezona na Beogradskom sajmuTanjug | 15. 09. 2011. - 13:49h

Jesenja sezona manifestacija na Beogradskom sajmu počeće u sredu, 21. septembra.


4390_bgd15-beogradski-sajam-foto-v-mitic_f.jpg

Od 21. do 24. septembra u halama Beogradskog sajma zajednički će biti održani međunarodni sajmovi grafičke i papirne industrije "Grafima", informatičko- birotehničke opreme Biro-Ekspo, ambalaže, mašina i opreme za pakovanje "Pektek ekspo Balkan", saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

  • Radno vreme sajma je od 10 do 18 časova.
  • Cena pojednačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 150 dinara dok parking košta 100 dinara na sat.
Biće održani i sajmovi opreme za konditore "Konbak" i tehnologija za voće i povrće "Fruveg". Proizvode će predstaviti više od 520 firmi, od čega je 250 inostranih izlagača iz Evrope i sa drugih kontinenata, a sajmovi će biti organizovani u halama, jedan, dva, tri i četiri.

Sajam “Grafima”, pod sloganom “Lakirano”, ponudiće savremena dostignuća u svim segmentima izrade grafičkih proizvoda i prerade papira, a biće prisutni veliki svetski proizvođači iz oblasti mašina i uređaja, sirovina i repromaterijala i proizvoda grafičke industrije, najavio je predsednik Organizacionog odbora tog sajma Miša Čugurović. Domaćin sajma “Grafima” je japanska kompanija “Mimaki”, poznati svetski proizvodjač mašina za digitalnu štampu. Za najkvalitetnije grafičke proizvode 23. septembra biće dodeljene nagrade - Zlatni, Srebreni i Bronzani pečat.


Sajam Biro-Ekspo posetiocima će ponuditi najsavremeniju opremu i potrošni materijal neophodan za opremanje biroa i poslovnih prostora. Izlagači su proizvodjači, uvoznici, zastupnici i distributeri kancelarijske opreme i materijala, biro mašina, kompjutera…


"Pektek ekspo Balkan" okupiće gotovo 250 izlagača iz 29 zemalja, "Konbak”135 izlagača iz 16 zemalja, dok će i "Fruveg” okupiti veliki broj kompanija iz zemlje i inostranstva.


Svečano otvarenje ovih manifestacija biće održano 21. septembra u 11 časova u hali četiri.
 
Top