Šta je novo?

Obucite crveno

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.148
utorak, 02. nov 2010, 07:18 -> 07:56 / RTS

Obucite crveno!


Dame pred crvenom obično ustuknu, plašeći se da će ta jarka boja istaći njihove nedostatke. Rešenje je u izbegavanju odevnih kombinacija koje vas potpuno prekrivaju vatrenim tonovima. Mnogo efektnije je odabrati nekoliko lako uočljivih detalja koji će doprineti senzualnijem izgledu.

Naučno je dokazano da muškarce više privlače dame odevene u crvenu odeću. Sa druge strane, ovu vatrenu boju žene ili vole ili je se plaše, jer misle da im ne stoji dobro. Istina je da je ključ u izboru pravih detalja i da nije potrebno zalaziti na opasnu teritoriju i obući se u crveno od glave do pete.Nekada je dovoljno samo promeniti boju kose i napraviti veliku razliku u svom izgledu. Neke od najpoznatijih glumica i pevačica odlučile su se upravo za vatrene pramenove prilikom menjanja stila. Lepotica sa Barbadosa Rijana, pevačica grupe Garbidž (Garbage) Širli Menson i glumica Debra Mesing samo su neke od poznatih crvenokosih dama.Rijana, Debra i Širli


Ukoliko ne volite tako drastične promene u svom izgledu, izuzetno ljupko može izgledati i crvena satenska traka u kosi ili beretka. Bilo koju odevnu kombinaciju da izaberete, ulepšaćete je takvim detaljima, koji će pri tom vašu frizuru činiti postojanijom.Ipak, najklasičniji primer kako mala količina ove magične boje može izmeniti celokupan izgled predstavlja ruž. Glumice Penelope Kruz, Ketrin Hajgl i Megan Foks, odlučile su da poverenje poklone upravo ovoj nijansi. Ne treba zaboraviti ni legendarnu divu Merilin Monro kojoj je crveni ruž bio zaštitni znak.

Ove jeseni i zime torbice u obliku srca biće potpuni hit, još ako su u vatrenim nijansama, onda su pun pogodak. Savršeno se uklapaju uz kapute tamnije boje ili farmerke.
Modni stručnjaci navode da ni ne treba posebno isticati koliko će takav neobičan detalj skrenuti pažnju na vašu pojavu.
Kiša, sneg i vetar koji nas očekuju tokom predstojećih meseci dovoljni su za pad raspoloženja. Gumene čizme, cokule i veliki kišobrani tu su da zaštite od hladnoće i padavina, ali ako su crvene boje, uneće vedrine i topline i u najlošiji dan.Crvenu biraju temperamentnije osobe. To je boja koja budi najintenzivnija osećanja, a neki tvrde i da ubrzava rad srca i disanje. Takođe, to je boja ljubavi, zato ne čudi njena popularnost u spavaćoj sobi. Veš u ovoj boji uzburkaće strasti i raspaliti maštu.Dovodi se u vezu sa moćnim istorijskim ličnostima, pa je neretko biraju osobe na položaju. Modni stručnjaci podsećaju da je potrebna izvesna doza samopouzdanja da biste je nosile.
Sa druge strane, sam osećaj sigurnosti utiče na poboljšanje izgleda, pa ćete, ukoliko dodate još i crvenu odeću ili detalje, čak i uz neki kilogram viška ili poneku nesavršenost izgledati moderno i privlačno. 
I

irenavestica94

Učlanjen(a)
09.11.2010
Poruka
1
moja omiljena boja..i swe sto pise je tacno :)
 
Top