Šta je novo?

Obrada fotografije na internetu

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.436
Besplatni, vrhunski program za obradu fotografija SUMO Paint je impresivan klon Photoshopa koji nudi veliki broj naprednih funkcija unutar web pretraživača. Ovaj onlajn alat je savršen za korisnike koji žele više preciznosti i funkcija nego što obično nude Flash zasnovani editori fotografija.
SUMO Paint je veoma sličan poznatom Adobe-ovom Photoshopu i nudi vam plutajuće palete sa alatkama, palete grupisane sa strane radnog područja i padajuće menije sa poznatim opcijama.
Ako nemate pri ruci vaš omiljeni program za obradu fotografija a treba brzo da podesite neku fotografiju, SUMO može da učita aploudovane fotografije, URL-ove, a možete i da kopirate i pejstujete unutar web pretraživača.
SUMO Paint je besplatan za korišćenje, ne treba čak ni da se registrujete..

Odite na adresu.....Kod:
http://www.sumo.fi/products/sumopaint/index.php?id=0


u novootvorenom prozoru u gornjem meniju kliknite na File a zatim u padajucem meniju na Open from my Computer..broj 1......U novootvorenom prozoru pronadjite u racunaru sliku koju zelite obraditi obelezite je i kliknite na otvori.......broj 2....Posto se slika uploaduje mozete koristiti mnostvo alata za njenu obradu koji se nalaze sa svih strana i podsecaju na photoshop.....Posto zavrsili zeljenu obradu u meniju kliknite na file a zatim u padajucem meniju na Save my Computer...broj 3..U novootvorenom prozoru cekirajte format u kome zelite da vam bude obradjena fotografija a zatim kliknite na Save..broj 4.....Sve to potvrdite na OK...broj 5.....U novootvorenom prozoru obelezite Save file a zatim kliknite na Ok.....broj 6.....Za par trenutaka imacete obradjenu fotografiju u racunaru......

 
Poslednja izmena:
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.436
U PDF..........

:download:

 
Poslednja izmena:
Top