Šta je novo?

Obnovljen košarkaški teren u OŠ "Mihailo Petrović Alas"

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.692
Obnovljen košarkaški teren u OŠ "Mihailo Petrović Alas"Beoinfo | 28. 06. 2011. - 15:47h | Foto: Beoinfo

U dvorištu OŠ „Mihailo Petrović Alas” svečano je otvoren obnovljen košarkaški teren i povodom toga održana je humanitarna akcija „Uniqa basket 4 Belgrade”.

153865_teren_f.jpg


Otvaranje terena u školi

Košarkaški teren u toj osnovnoj školi obnovljen je zahvaljujući donaciji „Uniqa” osiguranja, a današnja akcija organizovana je uz podršku Kancelarije za mlade grada Beograda i opštine Stari grad.

Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade rekao je da je OŠ „Mihajlo Petrović Alas” jedna od najstarijih i najvećih osnovnih škola u opštini Stari grad, a sređivanje košarkaškog terena je primer društvene odgovornosti neke kompanije.


– Kancelarija za mlade je povezala privatni i javni sektor. Nama se obratilo „Uniqa” osiguranje i zatražilo da ih spojimo sa nekom od beogradskih škola. Planiramo da nastavimo saradnju sa ovom kompanijom, a od septembra će još neka školska dvorišta u Beogradu izgledati kao dvorište u ovoj školi – istakao je Andrić.


Direktorka škole „Mihajlo Petrović Alas” Vesna Nedeljković izrazila je zadovoljstvo što su Kancelarija za mlade, „Uniqa” osiguranje i lokalna samouprava prepoznali važnost i značaj terena za decu te škole, ali i za ceo kraj u kome se škola nalazi.


Današnja humanitarna akcija na košarkaškom terenu škole počela je prijateljskom utakmicom KK OŠ „Mihajlo Petrović Alas” i kadeta KK „Crvena zvezda”.


Osnovci su imali priliku da se uvere u košarkaške sposobnosti i navijaju za neke od poznatih ličnosti koje su takođe pružile svoj doprinos ovoj akciji.
 
Top