Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Oblik tela otkriva KAKVI STE U KREVETU: Žene sa MALIM GRUDIMA imaju jedan POSEBAN KVALITET

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Oblik tela otkriva KAKVI STE U KREVETU: Žene sa MALIM GRUDIMA imaju jedan POSEBAN KVALITETKažu da ne valja suditi knjigu po korici, ali ako hoćete da budete sigurni da će seks valjati, pogledajte kako je građena osoba koju planirate da odvučete u krevet – to će vam mnogo olakšati izbor!

Evo kako tipovi građe postoje i kako se pokazuju u krevetu:

OBLE ŽENE
Obla žena, naročito ako obline uključuju široke kukove, su vrlo otvorene u seksu. Jedna studija koju je sproveo univerzitet u Lidsu pokazala je da su ovakve žene sklonije seksu za jedno veče, i generalno svim seksualnim eksperimentima. To je, kažu naučnici, potuno razumljivo s biološke strane gledišta, i kada se priča o seksu, oble dame tu imaju glavnu reč.

NISKE ŽENE
Muškarci uglavnom govore da vole seks sa niskim ženama jer je sa njima moguće izvesti mnogo više poza i imati seks na više mesta. Uz to, sa ovakvim ženama su i najzahtevnije poze potpuno lako izvodljive jer zato što su niske imaju i niži centar gravitacije a istovremeno i savršenu ravnotežu.

VISOKE ŽENE
Duge ženske noge svima deluju seksi, ali to ne znači da će se i u seksu pokazati tako dobro, jer njihova visina znači i da je raznovrsnost poza poprilično ograničena. Još ako je pritom i žena viša od muškarca, praktično ste osuđeni na samo par poza.

BUCKASTE ŽENE
Džejms Votson, genetičar koji je za svoj rad osvojio i Nobelovu nagradu, kaže da buckaste žene više uživaju u seksu od mršavica. Objašnjenje, kaže Votson, leži u tome da višak masti izaziva veće lučenje endorfina koji uvećava seksualnu želju.

MRŠAVE ŽENE
Mršave žene, tvrdi Vatson, baš i nisu nešto u krevetu. S druge strane, u seksualnim anketama muškarci redovno odgovaraju da im najviše odgovara seks sa ženama uskog struka.

MALE GRUDI
Iako su velike grudi simbol seksepila, istina je da žene sa manjim grudima mnogo više uživaju u predigri, i to zato što su male grudi mnogo osetljivije od velikih.

VELIKE GRUDI
Jedno istraživanje iz 2013. godine pokazalo je da su žene sa velikim grudima pametnije od onih sa malim. S druge strane, kao što smo već rekli, velike grudi su za 24 odsto manje osetljive od malih. Ukombinujte ta dva podatka i shvatićete da žene sa velikim grudima možda imaju manju osetljivost grudi, ali i dovoljno veliki IQ da dobiju tačno ono što žele u seksu.

Izvor: Politika-ekspres
 
Top