Nismo klinci,imamo dvadeset i kusur godina,on je dve godine mladji od mene,izvinjavam se sto tek sada odgovaram,nisam bila u mogucnosti.Mada od kada sam promenila broj,nisam vise vracala stari,tako da se nismo ni culi, a ni videli...Pre nego sto sam promenila br,kada sam napisala ovde,dogovorili smo se da ostanemo samo prijatelji-tako je i on rekao isto..Naterala sam ga da mi obeca.Zato sto je on imao obicaj da nestane,da se ne javlja i posle se odjednom pojavi kada vidi da sam sretna i sl.stvari...Kao sto sada radi...Radio-to je zavrsena stvar...Tako je bilo kada smo bili u vezi.....Imali smo bas vezu,izlazili smo zajedno ,upoznavanje sa roditeljima i sl.Posle je odjednom nestao..Nije hteo da se javlja i odg.na por...Da bi se ponovo pojavio kao da nije nista bilo,normalno da nisam popustila..Tek kasnije.sto je moja greska bila,jer sam mislila da se pokajao,bio je ubedljiv u tome..Mada kako glasi izreka.."Vuk dlaku menja cud nikad",tako i on..Tu sam konacno presekla..Da bi se on opet posle pojavio i pisao -ovo sto sam napisala u temi...Tome je kraj...Izvinjavam se na "smaranju"Htela sam samo da odg.Proslo je 10 i vise dana...