Član
- Učlanjen(a)
- 03.05.2010
- Poruka
- 25
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne govorim ja o sektama nego o velikim religijama, jer ni ti nisi počela sa sektama, nego sa pravoslavljem, a sada skrećeš u sekte u potrazi za kakvim argurmentom.Paaa, ne bih rekla da su sve vere u istoj meri povezane sa zdravim razumom, ali da ne rasplinjujemo temu...setimo se masovnih samoubistava vernika i mnogobrojnih ubistava,ali to nije tema.Objasnjenje je da hriscani, pored toga sto veruju u Boga treba da imaju i povrenje u zdrav razum koji im je dat da ne jurcaju sa donosenjem preuranjenih zakljucaka pravdajuci nesto sto se moze objasniti ociglednim, onim sto je nadprirodno.(znas o cemu pricam, imao si logiku kao predmet,da ne spamujem temu).
Sada ti meni pričaš da ljudi treba da vjeruju svome razumu i da ne jurcaju sa donošenjem preuranjenih zaključaka i da ono što je očigledno ne proglašavaju nadnaravnim. Još mi samo reci kakve to veze ima sa citiranim Njegoševim stihovima, ili mojim stavom u vezi tih stihova?
Evo šta sam rekao: "Nisam rekao da su crkva i molitva nemoćne, nego sam rekao da su u ovom slučaju nemoćne. U stvari nisam ja to ni rekao nego Njegoš!" Ako ti je ovo toliko nejasno, onda sam ja zabrinut za tebe!Jeste, pa ko se ne bi zapetljao u ono sto si napisao?!Poceo si da prizivas pokojnog Vuka i pricas rekla-kazala.
Ä, morao sam da prizivam Vuka, jer je očigledno da nisi pročitala kako je napisano.