Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zaleo sam da kazem da se hriscanstvo polako odvaja od onoga sto trazi Biblija...
Sto se tice Kurana on daje slicnu poruka kao i Biblija...u Kuranu pise da su Tavrat i Indzil tacni (Tora i Jevandjelja) dakle kao i u Bibliji...ali problem je kod njih to sto tumace Kuran uz pomoc razne literature (kao Hadisi) koja iskrivljuje jasnu poruku Kurana...
Sto se tice Hinduizma i Budizma to je ateisticka religija...ali ljudi koji imaju savest mogu se odvojiti od njihovih verovanja...i da prepoznaju pravu poruku Tvorca, a ne da se okrecu svojim ''verovanjima''...
Nisam zele da dam bas ovakvu poruku u mom prvom postu al ajde, malo je otisla u dr smeru...moja greska !
Zaleo sam da kazem da se hriscanstvo polako odvaja od onoga sto trazi Biblija...
Sto se tice Kurana on daje slicnu poruka kao i Biblija...u Kuranu pise da su Tavrat i Indzil tacni (Tora i Jevandjelja) dakle kao i u Bibliji...ali problem je kod njih to sto tumace Kuran uz pomoc razne literature (kao Hadisi) koja iskrivljuje jasnu poruku Kurana...
Sto se tice Hinduizma i Budizma to je ateisticka religija...ali ljudi koji imaju savest mogu se odvojiti od njihovih verovanja...i da prepoznaju pravu poruku Tvorca, a ne da se okrecu svojim ''verovanjima''...
Nisam zele da dam bas ovakvu poruku u mom prvom postu al ajde, malo je otisla u dr smeru...moja greska !
E, sad opet mi ovo odvajanje savesti od verovanja nije najasnije pa necu komentarisati
о јереси у посљедњим временима
и храбром исповедању вере
...
препознаћеш ове вукове у овчијој кожи по њиховој гордељивој нарави, властољубљу, слатољубљу. биће клеветници, издајници који свуда сију мржњу и злобу...
...
истинске слуге божје су - смирене, братољубиве и цркви послушне.
...
''сваког, ко ме призна пред људима, признаћу и ја пред оцем својим небеским''. (мт. 10,3).
...
:''буди вјеран до смрти и даћу ти вијенац живота'' (откр. 2,10).