Šta je novo?

NOVOGODIŠNJA RASVETA

Učlanjen(a)
19.01.2020
Poruka
57
Kako se polako približavamo zimskom periodu i nastupajućim praznicima u tom delu godine, moramo razmišljati i o novogodišnjoj dekoraciji koja je zadnjih godina postala neizostavan deo folklora novogodišnjih i božićnih praznika.
novogodisnja-rasveta-zvezda.jpg
Počevši od ukrasa za jelku, preko svetlećih creva za spoljnu dekoraciju pa sve do ulične i gradske rasvete posebno napravljene za Novu godinu, iz godine u godinu sve je veći izbor i gotovih modela svetiljki za spoljno ukrašavanje sa najrazličitijim oblicima ( sneško, jelka sanke...itd) koje dodatno doprinose trendu kićenja i novogodišnjeg ukrašavanja. Različiti načini njihove primene doprinosili su da ukrašavanje rasvetom bude jednako važno u prvim godinama prazničnih proslava kao i sada.
Bilo da su u pitanju nadahnjujućih simboli tokom zimskog perioda ili dekorativno ukrašavanje jelki ili pak takmičenje sa komšijom u ekstravagantnom ukrašavanju dvorišta i kuće, svetlost je uvek igrala važnu ulogu tokom zimskih praznika. Takodje zimski period i pazničnu sezonu oko Nove godine možemo označiti kao savršenu priliku da kraće dane i duže noći ulepšamo nizom svetlećih lampica koje će vašem domu pružiti vrhunski praznični užitak.
Izrada ukrasnih svetiljki za spoljnu upotrebu se u poslednje vreme zasniva isključivo na LED tehnologiji, bilo da se u izradi koriste creva, trake ili sijalice, i to uglavnom u domaćoj radinosti. Postoji više domaćih i stranih dobavljača ko
ji mogu ponuditi široku paletu svetlećih novogodišnjih ukrasa, ali se na našem tržištu ističe jedan koji može odgovoriti na zahteve i krajnih kupaca i manjih proizvodjača Xenon Light
 
Top