Novi Zakon o Bezbednosti Saobracaja 2009

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
1
Pozdrav forumasi evo i mene . Imam veliku nedoumicu razmisljam o kupovini polovnog automobila ,trenutno imam u ponudi Francuza C4 2006 1.6 hdi i audi a4 1.9tdi cena je slicna medjutim sta me brine a to su troskovi odrzavanja i kasnijih servisa dugotrajost vozila ranije sam vozio i jos uvek vozim mb123 240 karavan 1983g i sam sam ga popravljao pa mi je sad ovo sve novo kakva su vasa iskustva
 
Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
47
Pa ko ne zna ovako će glasiti novi zakon pa nek vam se nađe i da znate šta vas čeka ::


Kod:
http://rapidshare.com/files/296570677/Sabraae_ajni_Zakoni.doc.html

:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
2
Svi saveti su odlicni i mogu da posluze.Ja planiram kupovinu polovnog automobila ali me najvise plasi predjena kilometraza.Da li postoji neki nacin da se bar priblizno odredi tacna kilometraza.Ja u planu imam lagunu 2003 god.
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
e prijatelju sta da ti kazem. to niko nije uspeo da provali. kad narihtaju km sat to je to. moj ti je predlog da kupis auto od nekog poznanika, a ako nemas nikog onda lepo oteraj auto na tehnickom pregledu i neka ga lepo ispregledaju.nek obrate paznju na izduvne gasove ( i to da odrade po ps-u ) jel po njima mozes da saznas u kakvom ti je stanju motor ( s obzirom da uzimas auto 2003 godiste emisija izduvnih gasova ne bi trebala da prelazi 1 ) i jos bi mogao da oteras auto kod auto limara ( i to dobrog ) koji bi snimio auto i eventualno otkrio dal je auto " radjen " limarski pre prodaje.
 
Član
Učlanjen(a)
12.06.2009
Poruka
12
Ajde molimte ne lupja, kad ovako nešto pročitam wacko2

Da li ti uopšte znaš koji su najveći uzroci udes i saobraćjki? Alkohol i velika brzina.

Moj prvi komšija pije kao smuk stalno se čuka i sem zabrana koje su smešne i kazni koje plaća kao i sve kad mu policija zakuca na vrata jedno godinu dana posle, još uvek ima svoju vozačku dozvolu i nikave posedice nema i dalje može da vozi.

Kao što se kaže, vozačka dozvola je privilegija i kako si je dobio tako je sada možeš i trajno izgubiti ;)
Dark ajde sad procitaj to sto si napisao pa razmisli da li je zaista alkohol i velika brzina najveci uzrok saobracajki :???:(statisticki mozda jeste ali koji je razlog)... ako nemozes da se snadjes sa svojim mozgom evo da ti pomognem... da se zakon primenjuje kako treba taj tvoj komsa bi trebao da lezi u ALL INCLUSIVE u drzavnoj instituciji yes3 !!! zakon treba da se menja bas zbog takvih slucajeva ali ja sam jedan od onih koji znaju da ce se opet prelomiti po ledjima gradjana koji nemaju veze sa takvim bolidima a takvim moronima koji sedaju za volan umesto da idu da se lece treba oduzeti dozvolu i to ne samo to vec i auto!!! ZAKON TREBA DA BUDE ISTI ZA SVE ali koliko god da menjaju to 'slovo na papiru' u ovoj zemlji nece biti. prvo puste uvoz polovnih vozilawacko2, pa onda donesu debilnu wacko2 uredbu o porezu na luksuz, a zadnje je da starija vozila od 15 godina idu na tehnicki pregled na 6 meseci sto i nije lose ali to je opet samo za otimanje para... pa ja bih prvi kupio NOV auto da imam para, zasto su nemci ili bilo koji drugi bolji od nas pa da oni menjaju aute ko garderobu a sve krseve salju ovde a nase budale jos i uvoze pa te onda teraju na tehnicki 2 puta godisnje!!
sta se desava sa nasim "pametnim glavama u skupstini" sta oni znaju o zakonu koji su doneli??? pa svaki od njih ima sluzbeno vozilo, vozaca, i kad negde idu to se zaustavlja saobracaj da bi oni prosli a jos i pratnju imaju... pa koliko oni znaju o saobracaju???
da se ja pitam sto se tice alkohola ne treba ni 0,0001 da bude jer ako ces da pijes nemoj da vozis... a sto se tice zakona zeleo bih da uspe da se disciplinujemo svi mada verujem da ce se to nece desiti...:beee:
 
Član
Učlanjen(a)
25.11.2009
Poruka
1
ja bas mislim da mogu da odrede kilometrazu, odes u ovlasceni servis i stave ga na kompijuter i pokaze ti tacnu kilometrazu bez obzira na sat na instrument tabli (posebno noviji modeli koje ti gledas).
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
bilo bi suvise lepo, al u svakom slucaju raspitacu se u nekoliko kuca koje prodaju nove automobile....pa javljam da li je moguce ocitati pravu kilometrazu
 
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1
bezobrazluk!!!!!!!!

Znaci cista glupost,slazem se ja da je trebalo promenuti zakon ali neke stvari su totalna glupost
Ako naglo usporim bez nekog "opravdanog"razloga!!!!!ko ce to da proceni?Pandur na licu mesta.......Cemu uopste to?????koliko me secanje sluzi a sluzi me:po svakom normalnom zakonu pa i po ovom propisano je da se mora drzati bezbedno rastojanje od vozila ispred sebe".Znaci kakvu opasnost predstavlja naglo zaustavljanje onom ko postuje ovu odredbu o rastojanju.pa onda kazneni pojeni za neispravnost na vozilu....Posalju me na vanredni tehnicki i meni se razlikuje sila kocenja na tockovima i oni mi opice 5 kaznenih!!!Kako laik da zna da su mu neispravne kocnice ako se auto zaustavlja???????Zar nebi tehnicki pregled trebao to da eliminise!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Natrag
Top