Šta je novo?

Novi zadatak stanara: BB kuća pretvorit će se u pravi cirkus...

  • Začetnik teme nekoimesada
  • Datum pokretanja
N

nekoimesada

Član
Učlanjen(a)
21.03.2011
Poruka
10
Ukućani će morati postati akrobati, plesači, mađioničari, klauni, iluzionisti te plesači burleske. Kako bi se pripremili za zadatak moraju se svaku večer pripremati.

Nakon buđenja i doručka ukućani su se smjestili u dnevnu sobu kako bi poslušali što će im reći Radašin kojem je Veliki Brat zadao novi dnevni zadatak. Nakon toga Slavica je češljala Milu dok su se Radašin i Dragana šetali po dvorištu.
Duško je na otpadu uživao u lijepom vremenu dok su drugi ukućani otpada pričali o svojim Facebook prijateljima. Tamara, Bojana, Lester i Ema uživali su u igri koju su nazvali 'Samo da ne padne'. Dobacivali su se bocom, a Marijana i George su se dogovarali što će kuhati za ručak. Marijana i Ema kuhale su ručak, a Slavica im je pomagala. Ona i Radašin nasmijavali su ukućane u kuhinji svojim pjevanjem. Nikola, Lester i Milan za to vrijeme izležavali su se na ležaljkama. Nakon ručka Dražen je oprao suđe, a Nikola i Marijana su pospremili stol.
Dobili su novi tjedni zadatak


Ema, Mila i Tamara pričale su i zabavljale se u dvorištu. Tamara je popodne provela u bazenu s Nikolom s kojim se kako se čini najviše zbližila. Milan i Ema su se hrvali dok su se Tamara, Nikola i Radašin dobacivali balonom. Nakon toga su se svi okupili u dnevnoj sobi. Dobili su novi tjedni zadatak kojim će morati postati akrobati, plesači, mađioničari, klauni, iluzionisti te plesači burleske poput Dite Von Teese. Svatko od ukućana morat će sudjelovati u zadatku u jednoj ili više uloga. Kako bi se pripremili za zadatak svaku večer će se morati fizički pripremati.

preuzeto sa: Veliki-Brat.info
 
Top