Novi seljaci

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Novi seljaci!

farma-v.jpg

Najgledaniji rijaliti šou u istoriji domaće televizije „Farma“ ponovo počinje da se emituje od 13. marta na Televiziji „Pink“, a „Alo!“ ekskluzivno otkriva imena takmičara koji su do sada potpisali ugovor za učešće u ovom programu.

- Kasting za drugu sezonu „Farme“ prošao je mnogo jednostavnije nego prošle godine jer su potencijalni učesnici već imali uvid kako to sve izgleda i šta se od njih očekuje. Zbog toga se produkcija „Pinka“ vrlo lako dogovorila sa većinom kandidata, a ostalo je još nekoliko javnih ličnosti sa kojima se još uvek usaglašava visina honorara - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor iz produkcije Televizije „Pink“ i dodaje:

- Među farmerima će se naći folkerka Indira Aradinović Indi, koja će uz oskudnu prehranu u Barajevu imati priliku da dodatno rediguje svoju problematičnu figuru. Svoje učešće je potvrdio i odmetnik iz „Operacije trijumf“ Nikola Sarić Sajko, kao i folk veteran Miloš Bojanić. Društvo na farmi će im praviti i denser Ivan Gavrilović, kao i voditelj emisije „Siti“ Vladimir Stanojević - zaključuje naš izvor.

Useljenje na „Farmu“ je planirano za 13. mart, a poznate ličnosti će se boriti za premiju od 100.000 evra.

I Milić na Farmi

U novoj sezoni svoju privatnost će, kako je „Alo!“ već objavio, staviti na uvid javnosti pevačica Zorica Brunclik, glumac Bane Vidaković, Gagi iz grupe „Fanki dži“, kao i „rijaliti veteran“ Milić Vukašinović!

Marija se još nećka

Kako „Alo!“ saznaje, velika želja producenata je da u novom serijalu vide evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović i ovih dana intenzivno pregovaraju sa njom. Pregovori su još u toku, ostalo je još samo da se poklope i finansijski interesi pevačice i produkcije. Inače, Marija je na pitanje da li bi učestvovala u rijaliti programima nedavno izjavila: „Je l‘ vam ja ličim na budalu?“.

Izvor: Alo/J.Bogdanović

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ponovo se emituje najgledaniji rijaliti-šou: Počela „Farma"!

15. 03. 2010 PRESS

POČEO DRUGI SERIJAL POPULARNOG RIJALITI-ŠOUA „FARMA"

Ponovo se emituje najgledaniji rijaliti-šou: Počela „Farma"!

Na Pinkovo imanje u Barajevu sinoć se uselilo 17 novih farmera! Među njima su i Zorica Brunclik, Marija Šerifović, Gagi Đogani, Indi, Sajko, Maja Odžaklijevska, Miloš Bojanić i Ivan Gavrilović

farma.jpg

Renovirano seosko imanje u selu Lisovići kod Barajeva sinoć je udomilo 17 novih VIP farmera, koji će se naredna tri meseca boriti za nagradu od neverovatnih 100.000 evra! Tako će se, u drugom serijalu najpopularnijeg rijaliti-šoua „Farma", na seoski život prilagoditi najpoznatija imena iz domena muzike, voditeljstva, politike i manekenstva.
Bez struje i vode, u uslovima nalik onima na početku prošlog veka, narednih 90 dana živeće „zvezde Granda" i novopečeni ljubavni par Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić, pevači Marija Šerifović, Indira Aradinović Indi, Ivan Gavrilović, Gagi Đogani, Zorica Brunclik, Miloš Bojanić, Nikola Sarić Sajko i Maja Odžaklijevska, voditeljka „Sitija" Iva Smiljanić, kontroverzni domaćin „Lude kuće" na TV Košava Dejan Stanković, ali i voditelj i glumac Dragan Marinković Maca. Poseban pečat ovom serijalu daće i bivši predsednik opštine Trstenik i nekadašnji visoki funkcioner SPS-a Radovan Raka Radović, dok će „Farmu" ulepšati mis Srbije za 2007. Mirjana Božović, kao i manekenka Irena Ibrahimović. Stopama svoje bivše supruge Marine Perazić pošao je i nekadašnji bubnjar „Ekatarine Velike" Ivan Fece Firči.

indi.jpg

Petnaest takmičara, bez dve pevačke zvezde Marije Šerifović i Zorice Brunclik (došle su direktno od svojih kuća), koji su bili smešteni u subotu veče u karantin hotela „Balkan" u centru grada, prevezeni su juče oko 15 časova u veliki Pinkov studio u Šimanovcima. Odatle su nakon razgovora sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović odvezeni na „Farmu", gde ih je sačekao Ognjen Amidžić i smestio u njihov novi dom.
- Ovo je bilo maslo moje majke Verice, jer želi da me poduči pre udaje. Ljudi misle da mi poznati piškimo parfem, pa im je sve ovo zanimljivo. Jedva čekam susret sa kravom! Seks na farmi mi je ok, ali da me niko ne vidi - rekla je Evrosong diva Marija Šerifović.

zorica.jpg

Definitivno najveća zvezda ovogodišnjeg serijala Zorica Brunclik u rijaliti je ušla sa svojom pudlicom Leonom, kog je ofarbala u prepoznatljivu boju svoje kose - pink.
- Iako svilu i kadifu menjam za slamnati krevet i poljski ve-ce, trudiću se da ne budem razmažena. Miroljub će mi puno nedostajati, a poverio je Mariji da me čuva - rekla je Zorica kroz osmeh.
Novopečeni farmeri sinoć su za prvog gazdu jednoglasno izabrali Raku Radovića, koji će danas odabrati dvoje sluga. Posle jutarnjeg sastanka sa čuvenim gazda Prokom, vipovci će početi i sa prvim seoskim radovima.

0104.jpg

U trci za 100.000 evra... Farmeri na okupu pred odlazak u Barajevu

2302.jpg

Prvo, pa muško... Raka proglašen za ovonedeljnog gazdu farme

N. PAJIĆ

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Uh, moram tražiti godišnji u firmi, ne smem propustiti ni sekund ovog vrhunskog naučno-obrazovanog programa! Toliko pametnih ljudi na jednom mestu, ove me podseća na sastanak akademika SANU!

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
Mora malo ovaj narod da zamajvaju kako se ne bi preterano razmisljalo gde nam je drustvo i drzava,kao u strarom Rimu igre,smeha, narodu a mi cemo lako

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
ma "dobra" priča, prava "šarena laža", većina ceo život to i traži ne ISTINU nego ŠARENU LAŽU...
ovde mnogi koji gledaju ovakve "šouove", vide da su dobrog mentalnog zdravlja u odnosu na "poznate"....
pa im nekako spadne "kamen" sa srca ali retko kome padne na prste da ga trgne....

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.043
Meni je dovoljno bilo kad sam vido onog kera i zoricu brunclik (valjda se tako zove ako je to ona uopste) ... farma a pola njih nikad svinju nije videlo ... i npr sta ce tamo manekenka (ako sam dobro shvatio) ... smesno je sve, opet kazem moje misljenje ;)
Razumem VB da idu, ipak tamo idu mladi ljudi, a ovde neka posalju neke ljude koji rade ceo zivot da bi dobili te pare ... a ne manekenku koja ima ko zna koliko para (ili bilo ko) ... pa ono ... veza je veza... uvek dobije pare taj sto ima, uglavnom je tako...
Meni to glupo, bolje gledati neki film nego izgubiti nekoliko sati dnevno zivota na gluposti ;)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nista od svega ovoga me ne cudi.To je na zalost nasa realnost.Da ovakve stvari nemaju gledanost nebi pocinjali novi serijal.To je tuga.Kad se uzme u obzir da su sa trovanjem preko malih ekrana poceli jos davnih devedesetih,ovo je verovatno logican sled.Cilj,zaglupiti vec sludjen narod,ne bira sredstva.Ja se kod ruzicaste tv i ne zaustavljam dok menjam kanale,moja deca ne znaju ni jedan "hit".To sto od rodjenja slusaju Bitlse,to je njihov problem.A to ko je usao u farmu i ne zelim da komentarisem.
Masama se ipak vrlo lako manipulise.Tako nam i treba kad smo zaboravili da mislimo svojom glavom.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
kad vidim ovakve emisije istinski počnem da verujem da je čovek nastao od majmuna...ne treba mi nikakve teorije...
blago akterima što im mozak ne smeta da učestvuju...

Poslednja izmena:

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.043
Pa gledanost se racuna i ako odes na pice negde a tv ostao da radi na pinku, ima tu svega i svacega, ali puno ljudi gleda ;)

Natrag