Novi Sad stan na dan 10 eura

Učlanjen(a)
18.01.2020
Poruka
236
Novi Sad stan na dan 10 eura

Kada se pročita ovakav naslov "Novi Sad stan na dan 10 eura" stvarno se zapitamo da li je to realno ili samo jedna od mnogobrojnih marketinških kampanja, pa kada se pojavite na licu mesta plaćate neke doplate za pikslu, kantu za đubre i čuveni muzički dinar.

Zašto Novi Sad?​

Mali uvod i sugestija zašto Novi Sad treba da uvrstite u raspored prilikom obilaska Srbije.

Idealna lokacija!

Nalazi se jedva sat vremena udaljen od Beograda i dovoljno je mali za obilazak pešice.

Rekli bismo savršen je dodatak vašem itinereru za Srbiju. Ako imate više vremena da provedete u severnoj Srbiji, Novi Sad je kapija ka nacionalnim parkovima i vinarijama Vojvodine, simpatičnim i jedinstvenim mestima poput Sremskih Karlovaca, i dalje, prema severu ka Subotici.

Prepoznatljiva arhitektura, mešavina stilova, gostoljubivi građani, zar je potrebno još nešto da bi vas ovaj grad zaintrigirao?

Zavirimo u detalje tih jefitnih ponuda. možda pre toga neki savet šta bi mi i kako bi mi odabrali kratkotrajan smeštaj u Novom Sadu da smo na vašem mestu.

Saveti za prenoćište u Novom Sadu​

Lagodna je uloga savetodavca za smeštaj u Novom Sadu. Za nekoga ko se već nalazio u sličnoj situaciji u potrazi za prenoćištem u Novom Sadu ovo je i lepa uloga. Podeliti sopstvena iskustva. Jednostavno je. Najbolje je izabrati smeštaj za prenoćište u samom centru Novog Sada.

Zašto?

Jer vam je onda Novi Sad na dlanu i većina najboljih turističih atrakcija se nalazi baš u centru grada.

Preporuka: Prenoćište Dvorište apartmani

apartman-centar-novi-sad-prenociste.jpg


Generalni savet: birajte privatan smeštaj jer je Novi Sad veliki grad i cena smeštaja u hotelima nije mala.

Kada odaberete prenoćište u centru Novog Sada vi ste već na par minuta laganog hoda od pešačke zone. Ako dođete u Novi Sad sopstvenim prevozom obavezno birajte apartman sa parkingom jer Novi Sad kao i svi veliki gradovi nemaju previše slobodnih mesta za parkiranje.

Jeftin smeštaj​

Naravno da postoje i jeftinija rešenja za smeštaj u Novom Sadu. Kada su u pitanju studentske ture ili ako vam je mali budžet za prenoćište postoje hosteli koji nude krevete u svetlim, ali ipak minimalističkim spavaonicama i to po ceni do 10 EURO za noć.

To je zaista prihvatljiva cena ako vam komfor nije primaran i ako vam je istanjen budžet. Lokacije hostela su odlične - manje od 10 minuta do glavnog gradskog trga - samo 7 minuta hoda do glavnog trga.

Izabrali ste smeštaj, odakle krenuti?​

Večito pitanje, šta prvo videti, šta posetiti a sve u strahu da se ono najvažnije i najbolje ne preskoči. Mi predlažemo da za zagrevanje, ako ste ranoranilac, posetite lokalne pijace. Možda prvu onu iza Dunavskog parka.

futoska-pijaca.jpg


Jer tako ćete najbolje osetiti duh i mentalitet lokalnog stanovništva. Dan za pijacu je naravno subota jutrom.

Posle pijace, kada ogladnite doručkujte u Kombinatu. Pristupačne cene i zdrav doručak će vas pripremite za naporan turistički dan i obilazak ovog divnog grada.

Lepota je svuda pa i na ulici​

Da. Pogledajte pažljivo oslikane novosadske zidove. Ulična umetnsot će vas dugo zadržati na ulici. Uživaćete u originalnim crtežima na zidovima i zavolećete ovaj grad na sasvim neobičan način.

Krenite iz centra grada u obilazak blistavih crkava, sinagoga, Biskupske palate i nikao nemojte da preskočite Dunavski park. Prošetajte čuvenom Zmaj Jovinom ulicom i već ćete se bolje osećati.

Da ne bismo ovaj tekst pretvorili u turistički vodič reći ćemo da je naravno smeštaj u Novom Sadu izuzetno raznovrstan i neobično važan ako želite kvalitetan provod u ovom gradu. Moguće je nači jeftino prenoćište u Novom Sadu, p ai ono za 10 euro za noć, ali se za to treba malo potruditi.

Izvor: Nekretnine Novi Sad
 
Natrag
Top