Novi Sad: Otvoren "Moto bajk ekspo"

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
14. 04. 2011. 14:27h| Vestionline

Novi Sad: Otvoren "Moto bajk ekspo"

Proslavljeni motociklista Gabor Sagmajster otovorio je danas u Novom Sadu 6. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto bajk ekspo" i Izložbu nautike, koji će u "Master hali" Novosadskog sajma trajati do 17. aprila.
"Sajmovi kao što je ovaj svojim kvalitetom i sadržajima u velikoj meri doprinose boljem pozicioniranju motociklizma u Srbiji. Nadam se da će interesovanje javnosti za moto sport omogućiti obezbeđivanje neophodnih uslova za postizanje još boljih rezultata na takmičenjima", rekao je Sagmajster, učesnik čuvenih relija Pariz-Dakar, koji se poslednjih godina iz bezbednosnih razloga održavaju u Južnoj Americi.

144604_mbike_f.jpg

Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj i predsednik Savet za bezbednost saobraćaja Grada Novog Sada Siniša Bubnjević je istakao da je Gradsko veće ove godine učestvovalo u unapređenju kvaliteta smotre izgradnjom korisnih površina na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, kao i izdavanjem specijalne publikacije o bezbednosti u vožnji motociklom, koja će biti uručivana svim posetiocima.

Goste i učesnike je pre toga pozdravio generalni direktor Novosadskog sajam Goran Vasić.

Ovoga puta predstavilo se oko 40 izlagača iz većeg broja zemalja, koji nude bogatu ponudu motocikala, bicikala, čamaca i prateće opreme uz sajamski popust od pet do 20 odsto. Najskuplji motor je jedan "dukati", vredan čak 70.000 evra, a za najluksuzniji čamac treba izdvojiti 20.000 evra više.

Kapije sajma biće otvorene od 10 do 19 sati, a ulaznice staju 250 dinara.
 
Natrag
Top