Novi projekt Elite - Pedofili

Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
242
"Америчка психијатријска асоцијација (АПА) је 1973. избрисала хомосексуалност са свог списак "поремећаја" на основу тијесне већне гласова својих чланова. Већина истраживача хомосексуалног покрета закључила је да је тај потез АПА-е поставио темеље за легитимизацију хомосексуализма. 22 године након тога, 1995, АПА је избрисала педофилију и садизам из своје класификације "поремећаја". Као и када је у питању хомосексуална пропаганда и психолошке акције умекшавања (десензитизације према хомосексуализму), којима су биле потребне године дјеловања да би нас довеле ту гдје смо данас, педофилски лоби истим корацима "нормализује" сексуални однос типа "одрасли - дијете".

А гдје смо то данас? Минорна група девијаната потпомогнутима парама које им Елита несебично даје преко система влада и НВО малтретира готово фашистичким методама уцјена, тужби, застрашивања, све оне који имају другачије мишљење и супротстављају се легализацији хомосексуалности.


ЗАУСТАВИМО НА ВРЕМЕ ЗЛО: Педофили желе иста права као и хомосексуалци!



Извор: Србин.инфо 10. новембар 2013.
Преведено са: (Greeleygazette – Jack Minor)




Користећи исте тактике као и геј активисти, педофили су почели тражити сличан статус аргументујући своје захтеве тврдњама да је њихова жеља за полним односима са децом врста сексуалне оријентације која се не разликује од хетеросексуалне или хомосексуалне.

Критичари хомосексуалног начина живота већ дуго тврде да када једном такво понашање постане прихваћено као алтернативан начин живота или сексуална оријентација, нема више граница у погледу предлога за прихватање других полних оријентација. Заговорници геј права категорички су такве тврдње одбијали и тврдили да се то неће никада догодити. Но то се ипак догодило те су психолози почели редефинисати педофилију на исти начин као што су редефинисали хомосексуалност неколико година у назад.

До сада незамисливе изјаве о прихватању и нормализацији педофилије, почели су давати истакнути психолози и сексолози, а све у циљу припремања терена за нормализацију и декриминализацију педофилије. Историја се понавља…

Америчко удружење психијатара (АПА) декласифицирало је 1973. хомосексуалност са листе психичких поремећаја. Скупина америчких психијатара заједно за удругом B4U – Act (удржење која се залаже за права педофила оп.а.) одржала је симпозиј на којем су предложили нову класификацију педофилије на листи менталних болести Америчког удружења психијатара.
B4U – Act педофиле назива особама које привлаче малолетници те на својој службеној веб страници наглашавају да им је сврха пружање помоћи и едукације психијатрима и психолозима о привлачности према малољетницима те о ефектима стереотипизирања, стигматизирања и страха.




Америчко удружење психијатара издало је 1998. Извештај у којем тврди да је негативан утицај секса између одраслих особа и деце претеран и да је у већини случајева пријављено, како од стране мушкараца тако и од стране жена да немају никакве негативне последице након сексуалног злостављања када су били деца.

Педофилија је већ добила и заштићен статус од стране Савезне владе САД – а. Амерички Закон за сузбијање дискриминације (Hate Crimes Prevention Act) ставио је на попис заштићених категорија и сексуалну оријентацију но не специфицира о којим сексуална оријентација је реч. Републикацни су амандманом покушали специфицирати да педофилија не буде уврштена под сексуалну оријентацију но демократи су тај амандман одбили.

Представник демократа Alcee Hastings изјавио је да би сви алтернативни начини сексуалног живота морали бити заштићени законом те је додао овај предлог треба довести до сузбијања насиља базираних на предрасудама и осигурати свим Американцима без обзира на боју коже, расу, религију, националност, родно опредељење, сексуалну оријентацију, без обзира на све филије и фетише које имају да не живе у страху због онога што они јесу..

Бела кућа је такође уздизала овај закон изјавама попут У коначници ово није само због закона као таквог него због тога што показује какви смо као људи. Овим законом ценимо једни друге, прихватамо различитости и не дозвољавамо да оне постану извор анимозитета.

Ове су године dva канадска психијатра изјавила да је педофилија сексуална оријентација попут хомосексуалности или хетеросексуалности. Психијатар, пензионисани професор Универзитета у Монтреалу, Ван Гијсегхем, у свом је говору у Парламенту, рекао посланицима: Педофили нису само обични људи који с времена на време почине мањи казнени прекршај него су људи који имају нешто што је еквивалент сексуалној оријентацији као што су неки други људи хомосексуалци или хетеросексуалци.

Такође је ндодао: Правим педофилима деца су једина преференција те је то уједно сексуална оријентација. Не можете мењати нечију сексуалну оријентацију, али та би особа могла апстинират.

Када су га упитали да ли треба упоређивати педофилију са хомосексуализмом Ван Гијсегхем је одговорио:
Да на пример живите у друштву где је хетеросексуалност забрањена и да вам кажу да морате на терапију како би променили своју сексуалну оријентацију, ви би то засигурно сматрали лудим. Друкчије речено, ви се с тиме не би сложили. Ту аналогију користим како бих дао позитиван одговор (на питање да ли треба упоређивати педофилију и хомосексуалност), педофили не мењају своју сексуалну оријентацију.

Др. Куинеи, професор емеритус психологије на Queens University u Kinstonu (Ontario) сложио се са изјавама професора Van Gijseghema те је изјавио да су деца сексуални интерес педофила те да нема доказа да тај сексуални интерес може бити промењен лечењем или било чиме другим.

У Здравственој публикацији Харвадра из јула 2010. године објављено је:
Педофилија је сексуална оријентација и не може се мењати. Лечење педофилије покушава онемогућити некога да се понаша у складу са својим сексуалним потребама.

Линда Харвеj (Mission America) наглашава како ће гурање према изједначавању права педофила бити све снажније и нормалније како се наставља наметање ЛГБТ група те изјављује :
То је све део плана да се секс наметне све млађој и млађој деци те да их се увери како је обично пријатељство, заправо сексуална привлачност.

Професор са Хаваиjског универзитета, Мeт Дajмонд који је уједно и директор Пацифичког центра са секс и друштво изјавио је да дечја порнографија може донети само добробит друштву:
Потенцијални сексуални преступници користе дечју порнографију како би њоме супституирао секс са дететом.

Професор Дajмонд је истакнути предавач на Institute for the Advanced Study of Human Sexuality in San Francisco (IASHS), а исти тај институт отворено је правно заступао укидање забране хомосексуалцима да служе у америчкој војсци.
IASHS на својој веб страници наводи листу темељних сексуалних права која укључују право на ступање у сексуални однос или активност било које врсте под условом да је консензуална, да не укључују насиље, ограничења, присилу или превару. Једно од права које се такође истиче је ослобођење од дискриминације, осуде, прогона и друштвене интервенције у приватни сексуални живот, затим право на слободу било какве сексуалне жеље, фантазије или мисли .

Ова организација додаје да нико не би требао бити у неповољној позицији због своје животне доби.
Већ у неколико држава САД – а поут Калифорније, Џорџија и Ајове закон који штити децу од сексуалних преступника доведен је у питање јер сексуални преступници тврде да се тим законом њима брани да живе близу школа или паркова те да их он спутава.
 
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Šta ti je toliko trebalo? DSM V je izašao u martu a uvid u njega postojao je još mnogo ranije :)
 
Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
242
Šta ti je toliko trebalo? DSM V je izašao u martu a uvid u njega postojao je još mnogo ranije :)

Па ти мислиш да ја једино на Сербиан форуму убијам у појам Другосрбијанце и ине девијанте. Нажалост, имам много посла, не стижем на све стране. :angfdl:
 
Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Evo nakon letimičnog pregleda jedna laž koju sam odmah detektovao:

"Америчко удружење психијатара издало је 1998. Извештај у којем тврди да је негативан утицај секса између одраслих особа и деце претеран и да је у већини случајева пријављено, како од стране мушкараца тако и од стране жена да немају никакве негативне последице након сексуалног злостављања када су били деца."

U pitanju je istraživanje Rinda i saradnika, a ne izveštaj APA-e: Rind, B., Tromovitch, P. & Bauserman, R. (1998). A Meta-analytic examination of assumed properties of child sexual abuse using college samples. Psychological Bulletin, 124 (1), 22-53.

Ako su rezultati istiniti, a nema razloga verovati da nisu jer je i istraživanje sprovedeno 7 godina kasnije (Urlich, H., Randolph, M. & Acheson, S. (2005). A replication of the Meta-analytic examination of child sexual abuse by Rind, Tromovitch and Bauserman (1998). The Scientific Review of Mental Health Practice, 4 (2).) potvrdilo date nalaze, ne znam šta je tu problem. Niko od njih ne tvrdi da je zbog toga seksualno zlostavljanje ok.

Drugosrbijanac? Tako vi zovete nas? Sviđa mi se, da budem iskren :)

Ej, ludi smo i ti i ja što smo u ovo doba na kompjuteru a ne u krevetu. Aj laku noć ;)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
242
Evo nakon letimičnog pregleda jedna laž koju sam odmah detektovao:

"Америчко удружење психијатара издало је 1998. Извештај у којем тврди да је негативан утицај секса између одраслих особа и деце претеран и да је у већини случајева пријављено, како од стране мушкараца тако и од стране жена да немају никакве негативне последице након сексуалног злостављања када су били деца."

U pitanju je istraživanje Rinda i saradnika, a ne izveštaj APA-e: Rind, B., Tromovitch, P. & Bauserman, R. (1998). A Meta-analytic examination of assumed properties of child sexual abuse using college samples. Psychological Bulletin, 124 (1), 22-53.

Ako su rezultati istiniti, a nema razloga verovati da nisu jer je i istraživanje sprovedeno 7 godina kasnije (Urlich, H., Randolph, M. & Acheson, S. (2005). A replication of the Meta-analytic examination of child sexual abuse by Rind, Tromovitch and Bauserman (1998). The Scientific Review of Mental Health Practice, 4 (2).) potvrdilo date nalaze, ne znam šta je tu problem. Niko od njih ne tvrdi da je zbog toga seksualno zlostavljanje ok.

Аха, било једно истраживање, било друго... још ако АПА то аминује ти ћеш то приватити као свјетло истине и за тебе ће то постати света крава. и не само да ћеш прихватити него ћеш одмах по позиву струке постати и један од најгорљивијих заступника "нове научне истине". Интересантан ментални склоп.

Дуго времена ми је требало да схватим начин функционисања једног типа особа друштвено класификованих у групу "интелектуалци" (не сви), високо образовани, често и начитани, уобичајено или чак натпросјечно комуникативни, без видљивих конфликта у социјалној средини... једном ријечју казано, неко кога психологија сматра ментално здравом, безконфликтном особом а прост народ у својој терминологији... нормалним. Али... са једном не баш малом "фаликом" а то је слијепо прихватање мишљења и трендова који долазе од претпостављеног ауторитета и немогућност критичкок односа према истим. Мозак на прекидач, укључено - искључено, филтерима заштићен и програмиран само за аплоуд са сервера ауторитета којемм су потчињени.

Када би којим случајем у ДСМ 6 избацили психопатије, социопатије и остало социјално девијантно понашање и прогласили порив за силовањем или серијским убиствима као право на различитост, па то још поткријепили са пар "научних" радова меинстрим ауторитета струке, ти би био међу првима који би прихватили "нову научну истину" а недуго затим би постао један од најгласнијих промотера такве истине.


Drugosrbijanac? Tako vi zovete nas? Sviđa mi se, da budem iskren :)

Ej, ludi smo i ti i ja što smo u ovo doba na kompjuteru a ne u krevetu. Aj laku noć ;)

Лаку ноћ.
Tri-Prsta1-.png
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.10.2011
Poruka
89
pediofilli

jako dobar text 100dinara, istina je sve bapisano, a drugo je neistina, tjst neko svim ovim masovnim pitanjima bez odgovora pomjera granice vladanja ljudskim umom uz pomoć promovisanja javnog otvorenog deklarisanja, da je pravi i istinski odgovor u samoj prirodi ljudskog bića te je njom iopravdano ponašanje malestiranj. kao ishod ostajemo samo sa činjenicom da moramo pojesti što ni pas s kašom ne bi. tj. dok se to god dešava nekim drugima. naučnjaci koji razumije da je zlostavljanje u našoj prirodi te tim i na neki prećutan način normalno. Naime u 21 i prvom vijeku je sve prirodno. mislim da su žrtve ovakvog pristupa katastrofalne. možda je Mini-Ma< bio u pravu - juče u Japanu - danas u Afganistanu - a već sutra - u našem stanu :)
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Dal je ovo moguce,ja sam cuo da genetski modifikovana hrana,pospesuje tendencije ka ovim abnormalnostima...ala smo ga zaglibili,ko magarence u blato..treba se konacno podvuci crta izmedju morala i profita ili o`sole mio...o`sole mioooo...preostaje nam samo,da pevusimo okolo...sa rukama u probusenim dzepovima...
 
Natrag
Top