Novi nedeljni zadatak: Staracki dom!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Novi nedeljni zadatak: Staracki dom!

Ove nedelje kuća Velikog Brata pretvara se u starački dom. Ukućani će biti podeljeni na osoblje i klijente koje će biti članovi “Kuće trećeg doba” .

xxl

Osoblje i klijenti će dobiti kostime, rekvizitu, kao i zaduženja koja će morati da poštuju dok traje zadatak. Moraće dvadeset četiri sata dnevno da budu u ulozi koju će im dodeliti Veliki Brat.

Osoblje će činiti direktor ustanove, doktor, medicinske sestre, kuvar i spremačica. Starija lica će biti pet ukućana od kojih nijedno nije mlađe od 65 godina.

Hemingvej je rekao: “Mladost imamo da bismo činili gluposti, a starost da bismo žalili za tim glupostima”. Ovo je prilika da ukućani čine gluposti, a u isto vreme da budu stari. “Starački dom” je novi nedeljni zadatak kojim će se osoblje i klijenti borite za luksuzni budžet.

Veliki Brat je pozvao Emu u ispovedaonicu i saopštio joj da će ove nedelje imati ulogu direktora staračkog doma.

Ema nije krila oduševljenje i zadovoljno je čitala tekst zadatka ostalim ukućanima.
Starački dom će imati tri negovateljice, Slavicu, Marijanu i Bojanu. Klijenti će morati da se potpuno užive u svoju ulogu.

To znači da će što vernije morati da odglume klijente, odnosno bake i deke, kao i negovateljice, kuvar i higijeničarka. Zadatak direktora se sastoji u tome da vodi računa o svim zaposlenima, da određuje šta će klijenti jesti i da drži stavari pod kontrolom.
Ove nedelje i otpad će učestvovati u nedeljnom zadatku. Oni će pomagati Radašinu, koji je kuvar, tako što će za njega vršiti pripremu hrane i higijeničarki tako što će prati sav veš za klijente.


velikibrat.us
 
Natrag
Top