Nove DJ zvezde na „Exit“ festivalu

Član
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poruka
139
Nove DJ zvezde na „Exit“ festivalu

Resize_of_adam_beyer.jpg
Deseti Exit eksluzivnim zajedničkim nastupima obeležiće i Eric Prydz & Adam Beyer, Steve Angello & Sebastian Ingrosso, Paul Woolford & Yousef, te Steve Lawler & Lee Burridge.
Atraktivne „live“ nastupe po prvi put na Dance Areni imaće i popularni producenti Etienne de Crecy, Gui Boratto i Reboot.

Proslavljeni francuski producent Etienne de Crecy nastupiće uživo na Dance Areni jubilarnog Exit festivala u subotu 11.
jula u okviru turneje „Beats & Cubes“. De Crecy će nastupiti sa čuvenom trodimenzionalnom kockom koja simultano prati živo izvođenje njegove muzike.

„The Cube“ je dizajn francuske grupe arhitekata „EXYZT“ koja je napravila veliku kubičnu konstrukciju i poseban softver za povezivanje zvuka i svetla čiju apsolutnu kontrolu ima Etienne De Crecy. Nakon što su „EXYZT“ odbili da urade sličan rad za nastup grupe The Killers, producenti MTV nagrada su odlučili da iskopiraju ovo inovativno rešenje izazvaši tako kontraverzu koja će svoj epilog verovatno doživeti na sudu. Ipak, De Crecy konkretno ne krivi članove benda sa kojima je i nastupao na upravo završenom Coachella festivalu.


Etienne važi za jednu od ključnih figura „french touch“ scene na kojoj su se između ostalih izdvojili Cassius i Daft Punk. Dva albuma njegovog projekta Super Discount i album „Tempovision“ doneli su kultne numere „Prix Choc“ i „Am I Wrong“, a ove godine je aktuelan novi singl „Hanukkah“ objavljen za etiketu „Kitsune“.
 
Top