- Učlanjen(a)
- 15.05.2021
- Poruka
- 34
Sa ogled cenama shta je bolje da se investuje za gejming vo novog laptopa ili nova GPU?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
barem 120-130 fps average na warzone to mi treba a ostalo nije toliko zahtevnije Fortnite, valorant csgo itd itdZavisi koje igrice igraš
imam sad gtx 1060 g1 gaming hochu neshto jache i novo upgrade za buduchnost... xD zatoa pitam shta je najpametnie da se kupi sad... ili trecha opcija da se sacheka da cene padnu... to je to...Pa kupi r9 280x ima da ti zavrsi posao jeste stara graficka ali ima da ti odradi posao dok se ne stabilizuju cene, samo napajanje ti treba jace malo
magpie shta je to neka opcoja ili? prvi put chujem ovo... ali da sachekavhu do November pa ako josh su ceni u oblacima onda idemo opcija laptop xDBolje cekaj cene da padnu 1060 je solidna graficka, ako ti treba veci fps isprobaj magpie fsr opciju nista te ne kosta
da sad baah sam otvorio na Reddit ali ljudi kazu da povechava input lag... ali probachu ovo nishta ne gubim xD hvala punoZnas sta je nvidinin DLSS? Tako je amd napravio FSR, FSR radi na sve graficke, u prevodu staviš manju rezoluciju u igricu FSR upscaluje na 1080p ili koju vec rezoluciju koristis tako da se ne gubi kvalitet slike toliko a povecava FPS, a magpie je alatka koja implementuje FSR na sve igrice