Nokia N95 problem s' baterijom

Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
25
Imam ovaj problem vec duze vreme, ja napunim bateriju i ona se isprazni za oko 3-4 sata, nebitno telefon bio upaljen, ugasen, on ima svoj tajming i nece duze xD
Pa me zanima da li jos neko ima ovaj problem, i moram li da kupujem novu bateriju ili postoji jeftiniji nacin :D
 
Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
96
Teško ti to bilo ko može ovako reći prijatelju. Jedina stvar koju sam možeš uraditi je da pozajmiš bateriju od nekog pa utvrdiš da li je do baterije a sve ostalo samo servis.
LP
 
Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
1
Nemoj ni da pozajmljuješ a ni da kupuješ novu bateruj,dzabe ćeš pare baciti...Nokiu N95,imamo i ja i ćale,već oko godinu dana...Kupljene u Finskoj,prvih mesec dana,bateriju su traje 1 dan,drugi se izspraze...Posle mesec dana,manje od dan,pa onda kao i tebi 3,4 sata i isprazni se...Kontraktirali smo servis,i rekli su da je problem u tome što nisu napravili dovoljnu jaku bateriju za N95,tj. da je N95 mnogo jak za bateriju koju su oni predvideli za njega...Tako da tu nema leka.
 
Član
Učlanjen(a)
25.05.2010
Poruka
1
imao sam obicnu n95 i na njoj me baterija slusala fino, oko dan do dan i po. ali kad sam uzeo n95 8gb- polovnu na njoj mi nije mogla ni 5 sati da sastavi, i nebitno koliko je drzao na punjacu nikad se nije mogla napuniti do kraja.uzeo sam novu i taj problem je rjesen, sad opet dan , dan i po. moj savjet nova baterija.
 
Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
96
Uzrok praznjenja baterije moze da bude mnogo stvari od same baterije, HW problem pa cak i ne strucno ubacivanje nekih aplikacija (npr. garmin i sl.) Cesto sve izadje mnogo isplativije odnijeti da to pogleda strucna osoba nego sam nesto experimentisati ;)
 
Član
Učlanjen(a)
30.01.2011
Poruka
18
Samo kupovina nove baterije. Ja sam vec dve zamenio i trecu sam kupio pre nekidan. Vek trajanja se drasticno smanjuje instalacijom i deinstalacijom raznih aplikacija. Pogotovo ako cesto nesto instaliras. Kad sam tek kupio svoju n95-icu prvih dana sam samo nesto ubacivao u nju tako da sam je punio i po 2 puta na dan. A kad nista ne radim i normalno koristim tel bude mi i po dan i po. I obavezno pogledaj da li su ti neke aplikacije ostale ukljucene u pozadini (plejer,neka igra,ili internet) to cesto pojede bateriju.
Inace,baterija je fabricki slaba za tu vrstu tel. i to mu je najveca mana... pozdrav!
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top