Imam gore navedeni telefon...... Zanima me da li je ikako moguce da se blic ukljuci da radi non-stop..... to jest da mi sluzi kao osvetljenje kad trazim nesto ili tome slicno..... sigurno ima neka fora i ako nema ima sigurno neki program..... hvala unapred...... i jos jedno pitanje da li je moguce da blic bude ukljucen tokom snimanja.../????
nisam siguran kakav blic ima N95 8gb xenon nema sigurno , mozda kao n73 led+xenon, postoji mogucnost da blic bude ukljucen tokom snimanja , samo ne znam koliko ce jak biti , na n73 npr je preslab. al cini mi se da ta nokia ima drugaciji , da bi to izveo ima tamo trebalo bi treca stavka dole nacrtana sijalica ,, i stavis na ON i PUSTIS da snima , i trebalo bi da krene svetlo...
sto se drugog dela pitanja tice blic kao lampa, to je symbian moze skoro sve .. postoji program NTourch se zove , cini mi se da radi na n95 .. malo proguglaj i nacices .. poz
Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
pozdrav svima.imam jedno pitanje:zasto kod nokie n95 8gb ima tako puno primedbi ljudi da kada zamene masku na telefonu baterija im se prazni u roku od nekoliko sati,bukvalno. sta moze toliko da vuce bateriju? ako neko ima neku ideju bio bih vam zahvalan
ja ne znam licno nijedog koji ima primedbe, jeste ga malo pregazilo vreme , ali je idalje odlican telefon .. kompletna maska na slajderima se menja samo u servisu i to ovlascenom, i ako se menja to .. mislim da maska nema veze sa potrosnjom baterije ukoliko neki kontakt sa maske nije povezan slucajno na nesto pa vuce , al to je 0.01%.. problem sa baterijom moze vise biti softwerski nego hardwerski,ali ako kazes da se mnogi zale da posle maske baterija traje toliko, onda jedino tako nesto moze biti , ili ne strucno premestanje kucista , kako se vec ta maska menja pojma nemam , nikad cuo da je neko menjao masku na slajderu..