Nokia 5800XT - ne vide se ikonice programa u rubrici PROGRAMI

Član
Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
1
Pozdrav!

Kupio sam Nokiu 5800XT i upoznajući se s programima u njoj, naišao sam u jednom trenutku da me pita, da li želim da se svi programi prebace na SD karticu. Ja pristao da se prebace i od tada u telefonu ne vidim niti jednu ikonu programa od kojih mi posebno nedostaje ona za GPS.
Kada spojim telefon s računalom, sve je tamo u telefonu koji inače besprijekorno radi, ali ikonica nigdje nema!

Pitanje: kako vratiti moje ikonice da se vide, bez obzira gdje su programi smješteni? Usput, nisam niti napipao rješenje kako da programe eventualno vratim sa SD kartice na memoriju telefona pa da time dobijem i ikonice.

Unaprijed hvala za rješenje ovog problema!

letitbe98

Član
Učlanjen(a)
01.12.2011
Poruka
1
Pozdrav!

Istina je da vrijeme donosi rješenja. Riješio sam tu Nokiu i sada radi besprijekorno. Ovo pišem da pomogne nekome kao što sam i ja bio bespomoćan.

Skinuo sam s Nokijine stranice 'Nokia Suite', registrirao se i apdejtao softver u telefonu. To mi je popravilo prikaz ikonica.
Zatim sam formatirao memorijsku karticu od 8 GB stavivši da mi to brzo formatira na Fat32 postavke (više stane na karticu!), a zatim na tu karticu iskopirao sam sve ostale postavke telefona koje sam još početkom godine jednostavno (da mi se nađe zlu ne trebalo!) s te iste kartice prekopirao u fajl 'Bkp 5800' na mojem C:\.

Na kraju, za svaki slučaj, preskenirao sam cijeli telefon s ESET da nema neki virus ili drugu beštiju i to je sve. Sada telefon radi brzo, bespogovorno izvršava zadaće, i nemam nikakvih problema s njime čak i brže pronalazi satelite kod upotrebe Garmina.

Kod Garmina imam ugrađen 'Adriarute 4.1' onako, za brzu pomoć kada se nađem u nepoznatom mjestu.

Nadam se da će to i nekome drugome pomoći!

cvilidretar

Natrag