Nokia 500

Član
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poruka
2
Koliko sam video nema tema u vezi sa ovim telefonom :) Razmisljam se da ga kupim, pa ako neko ima nekih korisnih info da podeli ;) Ako je neko kupio, kakvo iskustvo ima, ako neko nije zasto bi ili ne bi kupovao. Konkretno me zanima, da li se kod nas dobijaju dodatne maske uz kupljeni telefon i da li ima mapa za Srbiju u gps-u ili mora da se skida sa neta ? :)

Član
Učlanjen(a)
17.05.2009
Poruka
11
Ja sam danas uzeo taj tel i jako mi se sviđa.Touch je precizan,lak za upotrebu...ma sve naj :D dobijaju se crvena i plava maskica i ima besplatnu navigaciju za našu zemlju ;)
Inače,došao sam ovde sa pitanjem (pa sam video da već postoji ova tema,da ne otvaram drugu)zašto ima samo 100tinak mb slobodne memorije od 2gb?Prebacio sam samo nešto malo muzike i već nemam memorije da npr. slikam,o čemu se radi?

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
41
Ovde se radi o tome da su na memoriji instalirane mape za celu Evropu:???:Apdejtuj mape i ostavi samo one zemlje koje su ti potrebne,ili kupi memorijsku karticu.
Pozdrav

Učlanjen(a)
31.03.2012
Poruka
1
imam isti problem sa memorijom iako imam memorijsku karticu. Ne znam kako da podesim da mi cuva na memorijskoj a ne na njegovoj memorij?? nekad ne mogu ni da udjem u poruke jer mi izbacuje da nema dovoljno memorije, izbrisala sam neke aplikacije i nije izbacivao jedan dan da je puna mem. pa posle sve jovo nanovo. Formatirala sam memorijsku u njemu i vratila sam fabricka podesavanja. isto mi izbacuje za hotmail da nema dovoljno mem da se prijavi na mail i da izbrisem neke podatke. da li neko zna sta treba da se uradi??

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Zver od telefona ,samo sto ne kuva kafu.Veoma lagan i zgodan za saku,ima svoju memoriju od 2gb + nadogradnja do 32gb.Ma odlican izbor sa cenom od 17500 rsd...

Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
2
Nokia 500, mane, dobresrane i neki saveti

Telefon sam dobio za rodjendan i koristim ga vec 3 meseca. Ja nesto nisam odusevljen telefon. Update-ovao sam ga na syimbian belle koji je mnogo bolji od symbian anna, ali posle update-a telefon je krenuo malo da baguje. Neki put totalno zablokira i nece da reaguje, cesto mu se mesa slika pozadine sa slikom kada je zakljucan telefon, gps navigacija za srbiju je ocajan tacnije ne vide se ulice(moja preporuka je da skinete googlemaps koji je po meni najbolji,ali nema navigaciju). Sto se tice memorije pogodno je uzeti memo. od 8GB, imacete dovoljno mesta i za muziku i za slike i za programe.

Oni koji imaju problem sa memorijom oko slika i muzike, neka nadju u podesavanju kamere da slike cuva na memo. kartici i nece biti problema. Telefon ima trip da kada je puna bilo koja memorija nece da prikazuje slike, jednostavno ih zablokira, moj savet je da uvek imate bar 50MB slobodne memorije.

Telefon je ovako dosta lagan, ima odlican tach, kamera je solidna samo po meni je veliki propust sto nema autofokus. Zvucnik je solidan, neka srednja jacina za razliku od ostalih telefona. Baterija moze da drzi i do 2 dana najnormalnije.

Ako neko ima problem da mu se baterija prazni posle dan, neka prebaci mrezu GSM a ne na 3G (3G mreza mnogo jede bateriju, kao i stalno upaljen WiFi i Bluetooth).

NAJVECA mana telefona je mnogo uzan(mali) ekran.

Ako neko ima neka dodatna pitanja vezana za telefon i ako ga nesto dodatno interesuje moze da posalje na luka.lukastef.stefanovic@gmail.com[EMAIL="luka.lukastef.stefanovic@gmail.com"][/EMAIL]

P.S. Telefon sam pregledao uzduz i popreko! :)

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
15.09.2012
Poruka
5
Pozdrav.Imam bas bas veeeeeliki problem sa tim telefonom.Telefon je mrak,ulogujem se na net kad hocu,slika savrsene slike,ali....pre dve nedelje imala ja stari windows HP,i na njemu instaliranu Nokia PS Suite...preko nje sam ulazila,izlazila na komp,prebacivala iz nje sve na komp,i obrnuto.E,sad,dodje muzu neki kolega pametnjakovic,i ubedi ga da mu instalira windows 7.Instalira,ali on ne podrzava stare programe,i muz pobesni,i vrati stari windows.Ali,ja ne mogu vise naci ni drajvere za usb,ni Nokia Pc suite,koji odgovaraju,tj,ako instaliram,ne mogu sa kompa da prebacim na telefon,obrnuto mogu.Poludela sam skroz,a bas bas mi treba...Help,please.....

Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
2
Pozdrav, javljam se povodom problema Dragane Bacan... Problem moze biti da je neki problem u softveru koji je instaliran na vasem komjuteru. Ja sam do skora ima XP i instaliran Nokia PC Suite 3.4.49 i sve mi je najnorlanije radilo, instalirao sam i Windows7 i ponovo instalirao isti Nokia PC Suit,sve mi bez problema radi... Vas problem moze biti kao sto sam rekao u softevu ili u podesavanju telefona gde morate namestiti da pri povezivanju telfona i PC-a odmah otvori Nokia Suite, a drajveri se sami instaliraju pri povezivanju telefona samo treba malo sacekati da se svi drajveri instaliraju i da sam pokrene,ako ne onda pokrenite rucno...Toliko od mene.. Pozdrav :)

Učlanjen(a)
15.09.2012
Poruka
5
Da,ali koji drajveri mi trebaju,dajte mi pomozite......Instalirala sam Nokia pc suite,i otvoreno mi je uvek,i kad se ukljucim na pc....ili mi molim vas dajte detaljno objasnjenje kako,ipak nisam strucnjak:clapping:Teefon mi treba zbog stotinu poslova

Poslednja izmena:
Natrag