Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Pa ti si humor!
Prvo kazes da smo idolopoklonici jel slusamo tamo nekog crkvenog oca, a kad ja navedem da ste i vi jel slusate EGW, onda vise ne vazi to sto si rekao.
Jel onda ispada da su svi idolopoklonici, pa se "puj pike vise ne vazi"!
KO DETE SI!!!
to je bio tvojh arg. kojeg sam oborio, jesi rekao da slušamo EGV,a ti kao ne slušaš Justina Ćelijskog.
Jel onda ispada da su svi idolopoklonici, pa se "puj pike vise ne vazi"!
KO DETE SI!!!
To je tvoja logika, pa ti uzimaš da bi mene oborio, ono što sam ja tebi dao. Ne može to, već si oboren. Dakle besmisleno je da daješ nešto što je tebe oborilo da bi oborio drugoga.
Taj spisak macku o rep okaci!
Samo pravis neke "spiskove", i tovaris na hard disk, pa onda bombardujes , ne moze covek normalno pricati , jel ti samo zalepis pripremljen materijal, a ja kad sve oborim, onda ponovo zalepis isti materijal, da se ne vidi da je oboreno!
To je decja igra!!!
Nije ni cudo, drzuzis se s decom!
Sigurno i crtane filmove gledas!
Ti ne vidis dalje od nosa, i to ne zato sto ne mozes, nego zato sto "neces"!
Kad kazem "nos" mislim na "ponos"!
Moram da ti objasnim jel si formalista!
Opet koristi moje arg. kojima je on oboren.
Dakle, biras samo ono sto ti odgovara, i na to dajes odgovore, pola toga izbegnes, i uopste ne uzimas da oboris ono sto sam ja rekao, nego tvrdis da sam rekao ono sto nisam rekao i onda na to odgovaras.
Inace, ja ikonu uopste ne gledam (nemam ikone kod kuce), i ni jedan pravoslavac ikonu ne gleda na taj nacin kao sto ti tvrdis, jel da se nadje u dzungli ne bi mu trebala ikona!
Pripisujes pravoslavcima on
Ja da to želim ostao bi u PC, kakav besmislen arg.