- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Moram ono tvoje da kopiram "Gdje stoji u Bibliji da je Zemlja okrugla?"
Samo za to sam došao na ovu temu.
Ko o čemu, sledbenici "proročice" oi ruganju. Kopiraj, kopiraj, i za pojas zadeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moram ono tvoje da kopiram "Gdje stoji u Bibliji da je Zemlja okrugla?"
Samo za to sam došao na ovu temu.
Vera u to da je zemlja okrugla ili ravna ne donosi spasenje, kao ni to da li su apostoli nosili crvene ili plave čarape.
Kosmos je napravljen po principu kruženja.
Sve kruži u kosmosu, planete oko sunca i ujedno oko svoje ose, i sve to u galaksiji koju znamo kao mlečni put, i ceo taj sistem juri kroz kosmos, a ceo drugi kosmos koji sadrži druge galaksije i sunčeve sisteme sa svojim suncima i planetama isto tako.
Bog je dao opis nepoznatih planeta
Ja nisam sudija da ti sudim za tvoju zlu reč o Ellen White kao lažnom proroku, već neka ti sudi Bog za takvu bezbožnost.
Dakle vera u ravnu zemlju donosi spasenje i priblizava ljude Bogu a vera u okruglu to ne cini vec ih priblizava ateizmu!
Bas me briga sta ces ti da serujes svojim ovcama varajuci ih! Ovde na ovom forumu si hit u "laprdanju" a njima si doktor teologije!A dokaza za to imaš 000.
Ovo ću da kopiram I da šerujem na FB.
Ko je rekao da ce biti izgubljeni?Navedi stih u bibliji kojim dokazuješ da je verovanje u ravnu zemlju spasonosno, a da će oni koji veruju u okruglu biti izgubljen?
Što se tiče ovog drugog, izvrnuo simoje reči, i predstavio kao da ja želim da umreš.
Evo mojih reči: "Ja nisam sudija da ti sudim za tvoju zlu reč o Ellen White kao lažnom proroku, već neka ti sudi Bog za takvu bezbožnost"
Oni koji govore za ljude koje Bog šalje da su od sotone, je greh sličan huli na Duha Svetoga.
Ti zelis da me Bog kazni, jer u tebi je duh sotonski. Ali je jaci onaj koji je samnom nego koji je sa tobom, ti samo mislis da si u pravu i da sluzis Bogu, a sluzis sotoni i on te je opseo. U vase lazi i dvolicnost smo se svi osvedocili, pogledaj koliko je kratko Shone na forumu i vec vas je procitao. Ako ovako nastavite da lazete, vas ce kazniti Bog, ne nas!Tvoje reči jesu za osudu, ali ja nisam sudija, a Božjih sudova ima različitih
Neko se ozbiljno uplasio "ravne zemlje".
Youtube menja politiku. Od sada vise nece predlagati videe koji podsticu teorije zavere u svojoj pretrazi. Oni ce i dalje postojati, ali ako ne znate tacan naziv videa, verovatno necete moci ni da ga pronadjete.
To znaci da ce svi kanali koji se bave teorijama zavera poput "ravne zemlje" imati 0 pregleda bukvalno! Sto obesmisljava i njihovo postojanje!
Vec su poceli cenzuru:
Pogledajte prilog 111185
A evo i zvanicnog obavestenja:
"YouTube is looking to keep conspiracy theories and misinformation out of recommended video lists. The platform is changing its recommendation algorithm to keep content that might mislead viewers from popping up."
YouTube said that the changes will affect less than 1 percent of videos and that all of the videos will still be available on the platform, they just won't be recommended.
"We’ll begin reducing recommendations of borderline content and content that could misinform users in harmful ways—such as videos promoting a phony miracle cure for a serious illness, claiming the earth is flat or making blatantly false claims about historic events like 9/11,".
Ako i dalje mislite da ne treba da istrazite ravnu zemlju, ili ste zeleli pa niste, mozda je krajnje vreme, jer vise necete ni imati prilike...
Zanimljivo je da su videi tipa “NLO I VANZEMALJCI" ostali nepogodjeni ovom cenzurom, oni ce se i dalje pojavljivati u predlozima kao i obicno! Inace takvi videi su na top listi predloga!
Svaka cast Youtube (mislim Google koji ce verovatno i u svojoj trazilici uvesti slicnu novinu) , samo napred! To se inace u americi zove demokratija..