- Učlanjen(a)
- 19.09.2009
- Poruka
- 27.630
Ali nerealnu želju nije moguće ostvariti pa ma šta čovjek činio da to postigne.
Zavisi šta ti podrazumevaš pod nerealnom željom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali nerealnu želju nije moguće ostvariti pa ma šta čovjek činio da to postigne.
Razmisljao sam vise puta na ovu temu naročito poslednjih nekoliko godina kada se dešavalo da tako naletim na nekoga ko prokomentariše "ništa nije nemoguće". Iz svih tih priča nekako je proisticao zaključak da čovek u životu ne sme olako da sebi postavlja ograničenja da mora da se opusti i prepusti ostvarenju svog zadovoljstva.
to care !!!
sve je brate moguće, samo to što je moguće moraš da želiš iskreno...ako ne ide menjaš putanju, modifikuješ metod itd...
treba imati nerealne ciljeve jer realni su plod prethodnog ličnog iskustva a unazad se ne treba vraćati i misliti samo NAPRED...
u univerzumu ne postoji rečca NE... kad kažeš ne želim, univerzum shvata da kažeš želim.... odatle ona narodna sve sto ne želiš i čega se plašiš se dešava... dakle u mislima ne treba ugradjivati rečcu ne jer je neprihvatljivija... ako nešto ne želiš, disciplinuj misli i ne razmišljaj o tome razmišljaj šta stavrno i iskreno želiššš....
takodje ne razmišljaj u mernim jedinicama nego u pojavama da tako kažem tj, ne treba razmišljati trebao bi da imam manje ili više kilograma, jer to ništa ne znači nego želim imati skladnu i vitku liniju i uopšte nije bitno šta jedem jer jedem ono što želim i to mom organižmu godi a ne štreti ili ne treba reći želim mnogo para nego želim biti bogat itd... kg, pare to su merne jedinice koje su izmislili ljudi a uživanje u životu je božanska univerzunska stvar i zato to tako radi izmedju nas i kosmosa...
tolko SVE JE MOGUĆE !!! VERUJ I MISLI O TOME
Da, to je jedna od bitnih stvari jer nije uvek moguće lako razdvojiti realne i nerealne želje i mogućnosti :dntknw:
sve je realno, nerealno je prepreka koju stvara tzv iskustvo licno ili tudje a to nista ne znaci.... veruj svojoj ideji i radi iskreno na njoj i nema sta da se prica ona postaje realnost... moras zeleti nesto da bi ostvario...
Ha-ha... Kad lupiš dupetom o ledinu shvatiš koliko si mali, nemoćan, ništavan... E onda menjaš planove, postavljaš sebi relne ciljeve, i shvatiš da sledeći put nećeš dobiti priliku da počneš iz početka...
Ima ljudi, evo i ja sam jedna od njih, koji misle da ništa nije nemoguće.A da li je to stvarno tako? Da li je moguće da ja iz čista mira počnem da letim? :???:
Razmišljajući da li je moguće da ništa nije nemoguće hmm... postavljam sebi pitanja kao: "Ako je sve moguće, zar nije onda moguće da postoji nešto što je nemoguće?", ali to pitanje pobija samo sebe jel tu sam već potvrdila da je sve moguće tako da je ovo "nemoguće" višak, dakle ništa nije nemoguće... Otvorila sam temu da bi još neko postavio slično pitanje pa da zajedno diskutujemo o tome