Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Nisko montazni bojlercici

  • Začetnik teme ceckomitic
  • Datum pokretanja
C

ceckomitic

#1
Imao sam protocni bojler u kuhinji koji sam izbacio.Tu mi je na sudoperi slavina sa dva creva,a neki mastori kazu da mi tu treba slavina sa tri creva ako hocu da postavim nisko montazni bojlercic.Jedan moj drug tvrdi da je postavio neku racvu i da to sa niskomontaznim bojlerom i slavinom sa dva creva kod njega funkcionise vec duze vreme.
Molim vas da mi neko objasni razliku nisko montaznog i ovog klascnog koji se montira gore,i dali moram da menjam slavinu koja mi je sa dva creva ako zelim da postavim nisko montazni bojlercic.
UNAPRED HVALA
 
pionirce

pionirce

#2
Bojler mora da bude sa prohrom kazanom (inox) u suprotnom dolazi do pucanja kazana. Najbolje resenje je slavina sa 3 cevi i onda moze bilo kakav bojler. Ako se pak montira bojlercic od inoxa trebalo bi staviti i ventil sigurnosti jer onda bojler radi pod pritiskom. pozdrav
 

Top