Šta je novo?

Nikolija Jovanovic

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
nikolija-jovanovic.jpg

Nikolija Jovanovic - Student, foto model 21 godina


Nikolija, ne samo da liči na svoju mamu Vesnu Zmijanac, nego i intrigira javnost kao što je to Zmiki radila u svoje vreme.
Nikolija se ne razlikuje mnogo od drugih, mladih devojaka. I ona voli noćni život i izlaske. Ipak, kao ćerki poznate mame, njeni izlasci u noćni provod nisu mogli da ostanu nezapaženi. Paparaci su samo čekali svojih 5 minuta, i dočekali. Tako je Nikolija uhvaćena u prljavom plesu sa jednim članom benda „50 Cent“ na privatnom žuru, nakon beogradskog koncerta. Od tada za nju nema mira, vrebaju je na svakom koraku.
Odlazak u inostranstvo promenio joj je život. U Atini studira američki koledž za međunarodni biznis, a u slobodno vreme igra u klubovima i radi kao foto-model. Prošle godine obnažila se za grčki magazin “Max”. Prioritet joj je da završi fakultet, ali bi volela da se ostvari i kao igračica i pevačica.
Ova zgodna devojka kaže da ne trpi bezobrazluk i pokvarenost i ističe kao svoje glavne atribute pravednost i strpljenje. Na Filipine kreće ushićena sa ciljem da pokaže svoj maksimum. Izazovi koji je očekuju odgovaraju njenoj avanturističkoj crti, a sigurno će doprineti i većoj popularnosti.
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.023
Fali joj " duše ", a bojim se da se to ne može pribaviti. Ništa je pod Bogom jakim ne može zainteresovati, depresivna osoba.
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
Izem ti kad se neko kiti tudjim perjem i zivi od tudje slave. Devojka ima inteligenciju ravnu Patriku zvezdi.
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.023
Ha,ha,ha, nasmija me u sitne sate. Kako se sjeti Patrika? E, najbolje poređenje, samo što je Patrik živahan, ima volje da nešto preduzme, a ona je ko mrtva riba, a ja sam velika tračara noćas.:) Sve sam ih " pročešljala ".
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.931
Video sam da je sad ispala, ali nisam siguran da li je i majka ispala sa njom. Jel zna neko?
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.023
Ne znam, zaspao muž pa ne smijem da palim TV. Ionako će da me proćera sa foruma, pa ništa od tračarenja. :)

Ljubopitljiva, ti si genije, odvalila sam se od smijeha, majke mi. Svake noći gledam sa đecom Sunđer Boba. Sad kad vidim Patrika ima da pomislim i na tebe i na Nikoliju i da crkem od smijeha, a đeca će da pomisle da im je majka odlijepila.:)
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.177
Video sam da je sad ispala, ali nisam siguran da li je i majka ispala sa njom. Jel zna neko?

I ona,nisu se najbolje snasle i to je to. Sta reci,devojka navikla da zivi pod staklenim zvonom,normalno da ne moze da se privikne,Vesna je vec starija osoba,mislim da joj isto nije mesto u ovakvom sou,u tim godinama samo farma,VB,itd.
 
Top