Nikola Mavrović muva Milu i Marijanu

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Nikola Mavrović muva Milu i Marijanu

Tek je prošlo četiri dana od početka Velikog brata i već imamo nekoliko simpatija​
.

6532_nikolamaurovic_af.jpg


Iako su mnogi pomislili da će Soraja Vučelić biti ta koja će slamati muška srca u kući, za sad najviše obožavatelja ima Mila Stokić, koja ima obožavatelja za kog ne zna ni da postoji, Horvata, a Nikola Mavrović se od prvog dana vrti oko nje.

Između Mile i Nikole su proteklih dana sevale neke varnice, ali su se oboje uzdržali od bilo kakvog izlivanja nežnosti, pod izgovorom da su zauzeti. Nikola je u razgovoru sa Draženom, koji ga je prozivao da se Mila tog dana doterala samo za njega, otkrio da bi između njih dvoje sigurno bilo nešto, da su slobodni.

6531_milastokic_af.jpg


- Pa da, skockala se za mene, a dole doma je čekaju muž i dete. Mada i ja imam curu, već mesec dana. Ali da smo slobodni..., ostao je nedorečen Nikola.

A da je on sklon zauzetim, odnosno udatim devojkama, svedoči i njegovo flertovanje sa Marijanom.

- Volim devojke koje su nevidljive, koje ne vole da se pokazuju. A što se Mile tiče, tu sa moje strane neće biti ništa, a sa njene ne znam. Ja volim da se zezam, poljubac i to, kroz smeh je pričao i krenuo da poljubi Marijanu, koja se na vreme odmakla.

Nešto kasnije je sa ostalim ukućanima komentarisao svoje simpatije.

6527_marijanacvrljak_af.jpg

- Udata žena, ne želim da mi muževi dolaze na vrata inače bi je primio..., pričao je Nikola gledajući u Marijanu.

A ona se u daljini samo smeškala, i sudeći prema njenom ponašanju i nežnim pogledima koje upućuje Nikoli, možda se kroz koji dan opusti i zaboravi da je u braku.

Izvor: Puls-online
 
Natrag
Top