Niko nije savrsen..zar ne?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ne umem da izbrojim do 10,i kad mislim da sam u pravu padne mi mrak na moje plave oci.

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Svako vreme nosi sa sobom odredjen sistem vrednosti. U postojecem sistemu vrednosti, moja najveca mana je postenje.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
UH,mane.Zena kaze da mi je velika mana i jedina sto sam FLEGMAN.Sve ostalo je ok sto se tice kuce i dece(2).Nije joj jasno kako mogu da se ne nerviram i da me nepogadjaju neke situacije iz okruzenja u zivotu.Takav sam sta cu.....:give_rose:

Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Uvek kazem ono sto mislim,brzo planem i naljutim se(a jos se brze odljutim),previse verujem u ljude(pa mi je posle djavo kriv kad se razocaram),i najveca mana ne vidim da ce se ista od toga promeniti u skorijoj buducnosti... :(

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Uvek kazem ono sto mislim,brzo planem i naljutim se(a jos se brze odljutim),previse verujem u ljude(pa mi je posle djavo kriv kad se razocaram),i najveca mana ne vidim da ce se ista od toga promeniti u skorijoj buducnosti... :(

Ne brini....." Promene " ce stizati istim tempon.....kako se TI budes menjala....yes3....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Najveca mana mi je sto hocu da se svidim svakome koga upoznam i cesto me zbog toga mnogi ne zgotive na prvu :D

Od svakog drugara/drugarice sam cuo recenicu "Uopste nisi onakav kakav sam u pocetku mislio/la" :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Najveca mana mi je sto hocu da se svidim svakome koga upoznam i cesto me zbog toga mnogi ne zgotive na prvu :D

Od svakog drugara/drugarice sam cuo recenicu "Uopste nisi onakav kakav sam u pocetku mislio/la" :D
mislim da uopste nisi takav kakav sam mislila u pocetku da si..bas si simpa..:blum3: zagotivila te na drugu :roll:

Natrag