Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Niko ne voli kad ga opsedaju

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Niko ne voli kad ga opsedaju

Istraživanje kanadskih naučnika je pokazalo da je svaki prenaglašen potez u udvaranju kontraproduktivanAKO mislite da ćete nekog osvojiti time što ćete ga svakodnevno obasipati porukama, slati mu iz sata u sat pesme, lepe slike ili snimke, na lošem ste tragu. Verovatnije je da ćete drugu stranu odbiti, umesto da je privučete.

Istraživanje kanadskih naučnika je pokazalo da je svaki prenaglašen potez u udvaranju kontraproduktivan. Obasipanje porukama, prečesto pozivanje telefonom, sačekivanje ispred radnog mesta - nikome ne prija. Ovo pogotovo važi u slučaju partnera koji su raskinuli, pa jedno od njih želi pomirenje. Istraživači su zaključili da čak iako je druga strana razmišljala o obnovi romanse, ovakvo opsedanje će je od toga odvratiti.

Skoro 80 odsto ispitanika je u anketi odgovorilo da su usiljeni potezi bivših ljubavi bili presudni da im se nikada više ne vrate. Polovina je patila zbog toga, navodeći da još postoje emocije, ali da su zbog uznemirivanja, koje su nazvali bolesnim, morali da se odluče za definitivni prekid odnosa.

(Novosti)
 
Top