Šta je novo?

Nik Sloter: Promeniću sliku o Srbima

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Nik Sloter: Promeniću sliku o Srbima
Sreda, 3. jun 2009. 18:16

v136666p0.jpg


Neprevaziđeni TV heroj devedesetih stigao je u Srbiju, još uvek misleći da se neko šali sa njim!

Kanadski glumac Rob Stjuart (47), mnogo poznatiji po liku detektiva Nika Slotera iz kultne serije devedesetih godina "Tropical Heat", došao je u Beograd da bi se lično uverio u ono u šta i dalje ne može da poveruje - da je bio popularniji od domaćih zvezda i da su mnogi u Srbiji želeli da ga vide na mestu predsednika.

Obučen u odelo, bez konjskog repa i bez havajske košulje, Rob ili Nik (uopšte mu ne smeta da ga tako zovete, štaviše!), sa osmehom od uva do uva, izjavio je da je doživljaj dolaska u Srbiju "neverovatan".

"Iskreno, dok nismo izašli iz aviona, i dalje sam mislio da me neko zavitlava", rekao je za MONDO kroz smeh Stjuart, koji će u subotu biti gost novosadskog pank benda Atheist Rap na dvodnevnom festivalu "To be punk".

On je novinarima objasnio da se sa fenomenom sopstvene popularnosti u Srbiji prvi put susreo slučajno, preko Interneta, i zatim "putem pijanog e-maila" uspostavio kontakt sa članovima Atheist Rap.

"Došli smo na ideju da snimimo dokumentarac o popularnosti Nika Slotera. Odjednom, shvatio sam da su svuda oko mene sve sami Srbi! Moj brat, koji je usvojen, poreklom je iz Srbije, advokat naše produkcije je Srbin, čak je i barmen u klubu - Branko, gde smo proslavljali početak snimanja bio iz Srbije", rekao je Stjuart, koji nije krio nevericu zbog dobrodošlice u Beogradu.

"Kad smo bili mlađi, kad bih se naljutio na brata, rekao bih mu: Srbine! Ne brinite, i on je mene nazivao raznim imenima", našalio se Rob ili Nik, kako vam draže.

Glumac, koji po sopstvenom priznanju vodi povučen život u Torontu, duhovito se prisetio svog lika u hit seriji "Tropska vrelina".

Izvor: Mondo
 
Top