Nije zdravo jesti sneg

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Vala preterase...

Nemoj ovo,nemoj ono,nemoj tako,nemoj ovako...da postoji stakleno zvono,pa svu decu tamo da stavimo...a MI koji smo jeli sneg i ledenice-sta sa nama?da nismo za karantin?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Koliko vidim da smo se ti,Rekontra i ja izjasnili da smo jeli sneg i ledenice kao klinci.A sad dal smo za karantin,to vec ne znam.Rekontra kaze da mu nista ne fali.Ja za sebe nisam bas sigurna,al dal je od snega ne mogu sa sigurnoscu da kazem.wacko2

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Koliko vidim da smo se ti,Rekontra i ja izjasnili da smo jeli sneg i ledenice kao klinci.A sad dal smo za karantin,to vec ne znam.Rekontra kaze da mu nista ne fali.Ja za sebe nisam bas sigurna,al dal je od snega ne mogu sa sigurnoscu da kazem.wacko2

normalno da smo jeli sneg, pa šta nam fali i lizali ledenjače i ledile se pantalone na nama tokom upražnjavanja "zimskih radosti"...neznam nijednog da se poseko sisajući ledenjaču... doduše znam za po neku modricu od ledenjače al šta ćeš, bude nekad nefer grudvanje....

mene iritira obavezno "vodonepropusne rukavice"... mislim stvarno...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
normalno da smo jeli sneg, pa šta nam fali i lizali ledenjače i ledile se pantalone na nama tokom upražnjavanja "zimskih radosti"...neznam nijednog da se poseko sisajući ledenjaču... doduše znam za po neku modricu od ledenjače al šta ćeš, bude nekad nefer grudvanje....

mene iritira obavezno "vodonepropusne rukavice"... mislim stvarno...

Sad kad si spomenuo zaledjene farmerice,koliko puta sam do skole bila u ukocenim farmericama,jer pada ledena kisa,ali sta,ides u skolu i nista.Mene roditelji ni jednom nisu autom odbacili do skole,a danas...Ja prva kad treba negde dete da ide ,ja je lepo odvezem da se ne smrzava.Kalili smo se konstantno,zato nam nista i ne fali.

Natrag