Nezapamćen skanda: lRavnatelj iscipelario učenika zbog grudanja!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
fallback_840x30.gif
Nezapamćen skandal: Ravnatelj iscipelario učenika zbog grudanja!





Net.hr 10.01.2011.

0254007.48.JPG

Prije nego će baciti treću snježnu grudu prema prozoru na školi, ravnatelj je 12-godišnjaku prišao s leđa pa ga najprije udario rukom u nos. Nakon što je dječak pao, udario ga je i nogom u stražnjicu. Dječak je roditeljima zatajio da ga je napao ravnatelj.

Ispred Osnovne škole Grgura Karlovčana u Đurđevcu dogodio se nezapamćen skandal. Policija je izvijestila kako je 64-godišnji muškarac fizički napao 12-godišnjeg dječaka udarivši ga rukom i nogom po tijelu.


  • 0270007.49.jpg
    Netko mora odgovarati

Radi se o ravnatelju te škole Martinu Trepotecu koji je nasrnuo na dječaka zato što je ovaj bacio dvije grude snijega na prozor učionice. Prozor se nije razbio, no prije nego će baciti treću grudu, Trepotec je dječaku prišao s leđa pa ga najprije udario rukom u nos. Nakon što je dječak pao, udario ga je i nogom u stražnjicu, ispričali su Podravskom listu očevici događaja.

Kako dječak nije bio ozlijeđen, nije niti rekao roditeljima da ga je ravnatelj cipelario naočigled njegovih školskih kolega i njihovih roditelja. Za incident su roditelji saznali upravo od promatrača incidenta.


"Kad smo od drugih roditelja saznali da ga je Trepotec četiri puta udario, ispričao nam je cijeli događaj. Iako ponašanje našeg sina nije bilo primjereno, to nije način da ga se fizički napadne, a pogotovo ne od strane ravnatelja koji bi morao biti primjer svim učiteljima i učenicima. Takvi problemi se rješavaju razgovorom i taj je postupak za svaku osudu", rekao je listu otac 12-godišnjaka, inače odličnog učenika primjerenog vladanja.


Policija je najavila da protiv ravnatelja slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.


Osnovne škole su, inače, mjesta "nulte tolerancije na nasilje".




 
Natrag
Top