New album

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Upravo je objavljena nova pesma Vlade Divljana i boli

Fanovi Vlade Divljana dugo čekaju ovaj trenutak - upravo je objavljena njegova pesma "Neposlušna građanka", pojavila se kao animirani spot i vinilni singl (u izdanju promoterske kuće "Long Play"), a pevačica Bojana Vunturišević otkrila nam je i kako je nastala.

"Ne znam da li ste čuli, ali danas je izašla Vladina pesma "Neposlušna građanka". I ta pesma je sve što je Vlada bio. Ima tu strofu šaljivog, ali oštrog karaktera i najlepši lirski refren, a njegovu lirsku stranu sam najviše volela jer je ona pokazivala koliko je Vlada bio muzikalan. Pesmu smo započeli 23. jula 2011. godine u Rovinju, na dan kada nas je napustila Amy Winehouse. Toliko smo se u jednom momentu otpanjili da nam je vlasnik apartmana zakucao na vrata i rekao kako mu "ne smeta da mi tamburamo, ali da se ipak malo stišamo". Vladu na ovoj pesmi prati njegova nova skupina. Nazvao nas je "Neposlušni". Tu su: Petar Rudić, Goran Milošević, Miki Ristić, Jamal al Kiswani i ja. Ponovo zajedno jer samo Vlada može da nas okupi. Jako mi nedostaje taj čovek, a najviše mi nedostaje da ga gledam dok svira džitru. Obožavala sam to.", napisala je Bojana na Fejsbuku.


Divljan je još od jeseni 2014. godine najavljivao skori izlazak novog singla "Neposlušna građanka" koji je "snimio sa grupom beogradskih muzičara".

"Verovatno ću u skorije vreme, šta god to značilo, izbaciti novi singl. Na žalost, ne mogu mnogo više reći o tome, jer je to obavijeno velom tajne, ozbiljna misterija je u pitanju. :)", govorio je Divljan pred planirani koncert 1. novembra 2014. godine u Domu omladine Beograda, koji zbog bolesti nažalost nikad nije održao. Preminuo je 4. marta 2015. godine.

(Izvor: Noizz.rs)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
NEUMEREN U SVEMU Novi spot grupe "Van Gog"

Grupa "Van Gog" je ponovo iznenadila svoju vernu publiku snimivši spot za pesmu "Neumeren u svemu".


Neki od fanova našli su se u spotu koji je ekranizovan na rođendanskom koncertu grupe održanom u Be ekspo centru u Beogradu krajem novembra 2016. Ali tu nije kraj iznenađenjima.

(Blic Online)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Sa Official Facebook stranice Darka Rundeka:

"Poslastica dana: dosad neobjavljeni singl grupe Haustor 'Disanje' kao uvertira u skorašnji izlazak obljetničkih luksuznih izdanja na specijalno remasteriranom dvostrukom vinilu i trostrukom CD box setu 'ApoCalypso'!"

 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Jovan Del Arno i Kojot – Još uvek ima nade

1aa959.jpg


„Otac“ i „sin“ rege muzike u Srbiji – Jovan Matić (Del Arno Band) i Kojot (Hornsman Coyot) objavili su novi singl i spot „Još uvek ima nade“.

Pesma ima tendenciju da osvoji sve radio stanice i postane hit uz koji ćemo uživati ovog leta!

Skoro 20 godina pošto je krenuo da leti svojim krilima i gradi impresivnu karijeru na dva fronta – rock i rege, Kojot se vratio svojim rege korenima i sa Jovanom iz Del Arno Band-a napisao stvar koja će ući u muzičke anale.

Dvojac starih drugara, zapravo otac i sin rege scene ovog regiona, potpisuju svoj zajednički manifest, odgovor na sve ružne misli i strahove koji se opet serviraju svim ljudima regiona kao jedini odgovor na nedaće koje su ih snašle.

Odgovor na zlo…
– Nemanja, prvi put na maternjem jeziku (i nikada jasnije nego do sada), i ja zajedno svima nudimo na poklon ljubav, veru, razumevanje i empatiju, želju da dobro nadvlada svako zlo i da jednako ogreje srca svih sa kojima delimo nebo, sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima.

Hornsman Coyote i Del Arno Band sa ponosom vam predstavljaju svoj odgovor na zlo, zajedničku pesmu „Još uvek ima nade“. Ovo je prvi značajni autorski rege rad Kojota na maternjem jeziku, ali i prvi duet sa bendom preko kojeg je zakoračio u svet muzike, prvi u nizu pesama i saradnje koja će, sasvim je izvesno, uslediti. Uživajte, delite i ne gubite nadu! Jedna Ljubav za sve – izjavio je Jovan iz Del Arno benda.

Pogledajte…


(Danubeogradu.rs)
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Nikola Vranjković objavio "Tajni život suterena"

Muzičar Nikola Vranjković objavio je novi singl "Tajni život suterena", kao i spot za istoimenu pesmu.

19846f.jpg


U ovoj numeri koja traje skoro 13 minuta Vranjković peva i svira bubnjeve, gitaru i bas gitaru, a pored njega tu su: Ivana Nikodijević (klavijature), Danilo Nikodinovski (gitara), Ivan Zoranović (sitar, klavijature). Spot je režirao Vladimir Toni Pendo.


Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog Block Out-a, Vranjković je objavio samostalno debi "Za ovde ili za poneti" (2001), a nakon raspada matičnog benda, mini album "Bremeplov" (2014), kao i singlove "Fototapet" (2015) i sa Autogenim treningom "Moraćeš da naučiš da živiš sa tim" (2016).

(Blic online)
 
Natrag
Top