Šta je novo?

Neviđena sramota: Pijani direktori divljali, krali i tukli se u dvorcu Bežanec

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512

Neviđena sramota: Pijani direktori divljali, krali i tukli se u dvorcu Bežanec

Danas.hr 06.02.2011.

0205007.48.jpg

'Toliko su se napili, da nisu znali što čine. Bilo je strašno. Provalili su u vinoteku i ukrali nam vina. Nakon toga su počeli neredi. Međusobno su se posvađali i potukli...', priča vlasnik dvorca Bežanec opisujući kongres Hrvatske pošte koji se pretvorio u 'odurnu pijanku'.

Više od četrdeset rukovodećih ljudi Hrvatske pošte nedavno su izazvali niz skandala u ekskluzivnom ambijentu dvorca Bežanec gdje se najavljeni kongres, prema riječima vlasnika dvorca, pretvorio u "odurnu pijanku".

"Toliko su se napili, da nisu znali što čine. Bilo je strašno. Tražili su da produžimo radno vrijeme i da im damo još piti. Nakon toga su provalili u vinoteku i ukrali nam vina! Tražili su da im puštamo narodnjake. Nismo htjeli. Ni predsjedniku ne bi u dvorcu puštao cajke, pa nisam ni njima. Nakon toga su počeli neredi. Međusobno su se posvađali i potukli. Jedan direktor ispljuskao je drugoga. Pili su do šest ujutro. Bili su toliko pijani da nisu mogli hodati. Onda smo ih morali nositi do soba. Ujutro su sve sobe bile ispovraćane. Primitivci, a ne menadžeri!", zgraža se vlasnik Bežanca Siniša Križanec

Dnevno.hr piše kako je u pijanoj tučnjavi sudjelovao direktor Službe prodaje Hrvatske pošte Antoni Perić protiv kojeg se ovih dana provodi interni postupak, ali i još jedan direktor do čijeg imena nisu uspjeli doći kao i jedna zaposlenica HP-a.

Glasnogovornik Hrvatske pošte Višeslav Majić ove informacije nije potvrdio kazavši da nije čuo za incident.
dodajući kako je sve to stajalo 40.000 kuna te da je ceh platila Hrvatska pošta.
 
Top