Šta je novo?

Neuništive 'rimljanke'

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.134
Neuništive 'rimljanke'

RTS 18.05.2010 11:39Sandale sačinjene od isprepletanih kaiščića već godinama su obavezna obuća za leto. Kreatori su pustili mašti na volju, pa se 'rimljanke' ove sezone znatno razlikuju od svog originalnog dizajna.


Leto već godinama ne može da se zamisli bez „rimljanki" ili, kako ih u modnim magazinima češće nazivaju, „gladijatorki".Kako god da ih nazivate, sandale sačinjene od isprepletanih kaiščića zgodne su za preživljavanje vrelih letnjih dana.„Rimljanke" su nekada bile simbol neobavezne, udobne obuće, ravnih potpetica i jednostavnog dizajna.
Međutim, kako već godinama ne izlaze iz mode, kreatori su počeli da se utrkuju ko će da smisli maštovitiju verziju obuće koja je prvi put dizajnirana pre više od dve hiljade godina.Ukrasi na njima sve su brojniji, penju se sve više uz nogu, a i potpetice „rastu".
Iako se smatraju univerzalnom obućom, tj. onom koja pristaje svim ženama, trebalo bi da budete oprezni: prekriveni članci ili, čak, listovi, vizuelno skraćuju noge.
S obzirom na to da postoji „milion i jedna" različita verzija „rimljanki", ako se potrudite, sigurno ćete naći one koje baš vama idealno pristaju.

 
Top