Nesto iznenada, neocekivano...

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Da li Vam se danas dogodilo nesto iznenada, neocekivano? Neka radosna ili pak tuzna vest.....iznesite je ovde.

Meni, iskreno, danas nista. Juce da, ali to je za juce :)
....pa da vidimo...mozda ima kakvih novosti...:dance2:

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
pa evo da se javim :acute: ili tacnije , da vam javim da i meni kao i Julkici :blum3: se nista interesatnog nije dogodilo. bio do blokova na nbg, produzio dozvoljeni minus u banci i gde zamalo da ostanem bez dela pantalona ( od banke do bus-stanice ), posto mi se navrzo jedan ker za nogavicu. i znate sta sam pomislio dok je ker lajao i rezao na nekih 30 do 50 santima od noge :( .... a sta da je neka zena sa detetom sad ovde umesto mene ???

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Neocekivano je doslo do nestanka struje.To je povuklo i slabije grejanje.Sreca pa je trajalo par sati,ali sta je to spram svih onih restrikcija koje smo pregurali preko glave.Mozda ovo i nije ne ocekivano!

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
pa evo da se javim :acute: ili tacnije , da vam javim da i meni kao i Julkici :blum3: se nista interesatnog nije dogodilo. bio do blokova na nbg, produzio dozvoljeni minus u banci i gde zamalo da ostanem bez dela pantalona ( od banke do bus-stanice ), posto mi se navrzo jedan ker za nogavicu. i znate sta sam pomislio dok je ker lajao i rezao na nekih 30 do 50 santima od noge :( .... a sta da je neka zena sa detetom sad ovde umesto mene ???

Strasno. Ja sam cula od jednog prijatelja, da je ovde, na ulici, kuce skocilo na dete (2god) u kolicima i ugrizlo ga za lice...:???:...tri dana je bilo u bolnici sa temperaturom od 40° eeej! Katastrofa! Ne znam sta je bilo sa detetom dalje...nisam cula. Psa je vlasnik morao da ubije. Trebalo bi da plati astronomsku odstetu...ali ne znam sta je bilo.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
ma kod nas u beogradu to je opsta ludnica . mislim kerova ne sve strane. s vremena na vreme bude neka katastrofa gde obicno neki prolaznik nagrabusi od nekog kera kojeg je neka budala pustila da bi se ker pario na ulici ,,, ili vec ...strasno. cipovanje kera je jedino resenje, pa da vidimo ko moze a ko ne da drzi kera

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
ma kod nas u beogradu to je opsta ludnica . mislim kerova ne sve strane. s vremena na vreme bude neka katastrofa gde obicno neki prolaznik nagrabusi od nekog kera kojeg je neka budala pustila da bi se ker pario na ulici ,,, ili vec ...strasno. cipovanje kera je jedino resenje, pa da vidimo ko moze a ko ne da drzi kera

Ovde nema pasa lutalica. Bukvalno ga svaka osoba ima u stanu i odgovara za njega. Kao za dete.
Gledala sam pre neki dan na RTS-u. Psi lutalice, jedu jedni druge.....a tek za onu bebu sto su rastrgli, da ne pricam.

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.043
Nema veze dali pas ima cip ili nema, gazda ako ga uzme/prihvati tu odgovornost treba da pazi na njega, a ove na ulici ili ubijati ili ih nositi u neku ustanovu za pse

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Danas odem na bankomat da podignem neki dinar kad, ne slaže mi se stanje! "Stvorilo" se 15 hiljada više! Joj sreće moje... :) Dođem kući, malo čeprkao po netu stanje na računu, i skontam da mi je to neki dodatni dozvoljeni minus koji nisam ni tražio! I jeste i nije moje! :( A baš sam se obradovao, već isplanirao na šta da ih potrošim...

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Tolikom se brzinom smjenjuju dobre i loše vjesti,da više nisam u stanju da držim ravnotežu wacko2

Natrag